Turecká Riviéra - Hotel Meryan *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: ultra all inclusivestrava: ultra all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel je situován uprostřed udržované vzrostlé zahrady přímo na písčito-oblázkové pláži s kamenitým vstupem do moře. Hotel se nachází ve středisku Alara River Tourism Center, které je vzdáleno asi 24 km od Manavgatu a 33 km od Alanye. Spojení zajišťují tzv. dolmuše, místní minibusy.

Pláž: Písčito-oblázková pláž s kamenitým vstupem do moře (přístup také po molu) se nachází přímo u hotelu. Nabídku nemotorizovaných vodních sportů lze využít bezplatně, motorizované se poskytují za poplatek.

Sport a zábava: Hostům je k dispozici fitness centrum, sauna, turecká lázeň, tenis, stolní tenis, plážový volejbal, basketbal, šipky, aerobik nebo gymnastika. Hotel pro své hosty pořádá denní a večerní animační programy, představení v zahradním divadle. Lehátka a slunečníky u bazénu i na pláži se poskytují zdarma.
Za poplatek lze využít možnosti masáže, peeling, kulečník, internetová kavárna, prádelna, výměna plážových osušek, kosmetický salon a čistírna.

Stravování: ultra all inclusive

All inclusive program zahrnuje snídaně 07.30–10.00 hod., pozdní snídaně 10.00–10.30 hod., oběd 12.00–14.00 hod. a večeře 19.00–21.00 hod. podávané formou bufetu v hlavní restauraci. Součástí je občerstvení 14.00–16.00 hod., odpolední káva nebo čaj a zákusek 16.30–17.30 hod., pozdní večeře 23.00–24.00 hod. v hlavní restauraci a neomezená konzumace místních alkoholických a nealkoholických nápojů ve čtyřech barech – lobby bar 24 hodin denně, diskobar je otevřen od 23.00–03.00 hod., bar na pláži 10.00–18.00 hod. a bar u bazénu 09.00–24.00 hod.. Minibar na pokoji je denně doplňován. Koncept lze čerpat v místech a časech určených hotelem.

Ubytování: hotel *****

Vybavení: Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, 3 výtahy, 4 bary, hlavní restaurace, TV místnost, konferenční sál, kadeřnictví, zlatnictví, obchodní pasáž a diskotéka. Součástí hotelového vybavení je venkovní bazén, bazén se skluzavkami a vnitřní bazén. Dětem se nabízí dětský bazén, bazén se skluzavkou a dětský klub. WiFi připojení v lobby a na pokoji je dostupné zdarma.

Vybavení pokojů: Hotel poskytuje ubytování ve dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením (koupelna, vysoušeč vlasů, WC) s možností 1 přistýlky pro dospělého nebo 2 přistýlek pro děti. K vybavení patří centrální klimatizace, telefon, TV, minibar, trezor (za poplatek) a balkon. Rodinné pokoje nebo suity se dvěma ložnicemi na vyžádání.


Cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu do Antalye a zpět dle vybraného odletového místa (let může být operován s přestupem)- Váhu odbavovaného zavazadla 20kg/os.- Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Transfer letiště - hotel - letiště- Ubytování na 6 nocí v uvedeném hotelu s uvedenou stravou- Služby česky hovořícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu- Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta)