Istanbul - Hotel Prestige ***+


  • ubytování: hotel ***+ubytování: hotel ***+
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Eurovíkendy

Poloha: Příjemný hote leží ve staré části Istanbulu Laleli v blízkosti zastávky tramvaje Laleli Universite. Tramvajovou linkou se dále dostanete na náměstí Sultanahmet, k Egyptskému bazaru nebo do části Taksim se známou nákupnou třídou Istiklal Caddesi. Stanice metra Aksaray se nachází cca 300 m od hotelu. Velký bazar je v pěší vzdálenosti od hotelu a v okolí hotelu se nachází množství menších obchůdků i restaurací. Hned za hotelem je mešita Laleli a příjemná typická turecká shisha kavárna. Tento hotel doporučujeme klientům všech věkových kategorií.

Poznámka: - Uvedená cena zájezdu obsahuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se může od této uvedené lišit, což Vám rádi ověříme po odeslání NEZÁVAZNÉ objednávky. Zájezdy jsou na vyžádání a zpětné potvrzení.

Stravování: snídaně

Snídaně formou bufetu.

Ubytování: hotel ***+

Vybavení: Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí, směnárnou a lobby barem, restauraci (tradiční turecká kuchyně a mezinárodní kuchyně), bar, Wi-Fi připojení ve všech prostorách zdarma. za poplatek je možné využít služeb žehlení, praní či zapůjčení automobilu.

Vybavení pokojů: Ubytování je nabízeno ve dvoulůžkových pokojích s možností jedné přistýlky. K vybavení každého pokoje patří vlastní sociální zařízení (koupelna s vanou nebo sprchovým koutem, toaleta a fén), trezor, SAT/TV, telefon, klimatizace, Wi-Fi připojení a posezení. Výhled je situován do ulice/města. Možnost jedné přistýlky (u dvoulůžkových pokojů s přistýlkou se může snížit komfort ubytování).


Cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu Praha – Istanbul (Sabiha Gokcen nebo Istanbul Airport) – Praha- Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Ubytování na 3 noci v uvedeném hotelu se snídaní- Transfer letiště – hotel - letiště- Pojištění proti úpadku CK- Pobytovou taxu

Cena nezahrnuje

  • Komplexní cestovní pojištění vč. pojištění storna zájezdu- Služby delegáta (pouze česká asistence na telefonu)