Alanya - HOTEL GALERI RESORT

Turecko Turecko
,
Alanya
doprava:    letecky strava:    ultra all inclusive ubytování:    hotel ***** HOTEL GALERI RESORT
Kód: 681323 Délka: 8 denní zájezd 60 termínů: od 19.5.2024
ceny od

19 180 Kč

Hotelový resort Galeri se rozkládá v zahradě přímo na písčito – oblázkové pláži. Hotel je situován ve vzdálenosti přibližně 35 km od města Alanye a asi 30 km od města Side. Letiště je vzdáleno zhruba 90 km.

Pláž: Hotel leží v bezprostřední blízkosti písčito-oblázkové pláže. Vodní sporty jako potápění, vodní skútr nebo vodní lyžování lze využívat za poplatek. Pláž nabízí barový servis, k dispozici jsou sprchy.

Stravování: ultra all inclusive

Ultra All inclusive zahrnuje snídaně (7.00–10.00), obědy (12.30–14.00) a večeře (19.00–21.00) formou bufetu. Součástí je odpolední snack (12.00–16.00), palačinky (11.00–15.00), káva, čaj a zákusky (16.00–17.00), zmrzlina během dne. Jednou týdně hotel pořádá galavečeři a turecký večer. Hosté mají možnost povečeřet v některé z a la carte restaurací po předchozí rezervaci (nápoje se platí). Při příjezdu je naplněný minibar nealko nápoji a pivem, denně je doplňována voda Neomezené množství vybraných místních alko a nealko nápojů je k dispozici 24 hodin denně.
Služby

Ubytování: hotel *****

Vybavení: Hotelový komplex Galeri se skládá z hlavní budovy a několika budov vedlejších a svým hostům nabízí recepci, dvě restaurace, několik barů, společenskou místnost s trlrvizí, konferenční prostory, minimarket, kadeřnictví, směnárnu a dva venkovní bazény se skluzavkami a s oddělenou částí pro děti. Pro děti je zde miniklub (4–12 let), minidisco, dětský aquapark a hřiště. Zdarma lze využít turecké lázně, saunu, krytý bazén, jacuzzi, tenis, plážový volejbal, vodní pólo, aerobic, šipky nebo fitness centrum.

Vybavení pokojů: Klimatizované pokoje s balkonem mají koupelnu s vanou nebo sprchou a WC, vysoušeč vlasů, televizi s příjmem satelitních kanálů, telefon, minibar (za poplatek) a bezpečnostní schránku (za poplatek). Na vyžádání je možno zajistit dětskou postýlku zdarma. Rodinné pokoje jsou vybaveny stejně jako pokoje standardní, navíc mají oddělenou ložnici.

Cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu do Antalye a zpět dle vybraného odletového místa
  • Váhu odbavovaného zavazadla 20kg/os
  • Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva
  • Transfer letiště - hotel - letiště
  • Ubytování na vybraný počet nocí v uvedeném hotelu s uvedenou stravou
  • Služby česky hovořícího delegáta
  • Pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Za poplatek se nabízí masáže, centrum krásy, tenis s osvětlením, půjčení raket, minigolf, billiard. Bezpečnostní schránkyna recepci hotel poskytuje za poplatek
  • Komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu
  • Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta)
nebylo nalezeno žádné hodnocení

Nabídky nejlepších zájezdů

pravidelně na váš e-mail