Za velrybami, delfíny a slony na Srí Lanku


  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Poznávací zájezdy
    • Krásy přírody

Poznávací zájezd, 10 dní, hotel 2*-3*, polopenze, včetně všech vstupů, též varianta s česky hovořícím průvodcem

PRIVÁTNÍ PROGRAM s vlastním průvodcem CK - žádné velké skupiny!
Cenu garantujeme již při min. počtu 2 os.

Zájezd Vám dokážeme prodloužit o pobyt na Maledivách nebo připravit s odletem každý den, nejste vázáni na konkrétní termíny

TRASA: Colombo / Pinnawalla / Peradeniya / Kandy / Nuwara Eliya / Hortonovy pláně / Nuwara Eliya / Udawalawe / NP Bundala / Mirissa / Hikkaduwa / Colombo

Vydejte se s námi po krásách přírodního bohatství Srí Lanky. Uvidíte okouzlující vodopády Bakers Waterfalls, město světla Nuwara Eliya, obklopené zářivou zelení čajových plantáží, "Konec světa" v Hortonových pláních a mnohé další. Podniknete jeep safari za slony a také výpravu za delfíny a velrybami.

Srí Lanka - perla Indického Oceánu!
Nekonečné, kouzelné pláže lemující celoročně teplé vody oceánu, chladivé a mystické hory s čajovými plantážemi, nepřeberné kulturní dědictví dávných i moderních kultur, národní parky s rozmanitou a vzácnou faunou i flórou a místní pohostinní obyvatelé tvoří perfektní mozaiku Srí Lanky. Infrastruktura a standard služeb je na vysoké úrovni a v tuto chvíli za více než přijatelné ceny.

Doprava: letecky


Odlety z Prahy, Vídně nebo Budapešti (pro východní Slovensko) pravidelnou leteckou linkou.

Pro předběžné rezervace letenek prosíme o sdělení celých jmen všech cestujících. Rezervace jsou nezávazné a lze je zrušit bez storno poplatků.

CK si vyhrazuje právo na úpravu programu v závislosti na aktuálních letových časech. CK si také vyhrazuje právo na úpravu ceny letenky v závislosti na volné rezervační třídě. Letenky jsou kalkulovány v obvyklé rezervační třídě pro odlety z Prahy, Vídně nebo Budapešti. Přesný program, itinerář letu a cena letenky bude upřesněna v potvrzující nabídce v době rezervace zájezdu.


Cestujte pouze s kvalitní a prověřenou cestovní kanceláří !

Reference klientů CK Arcadia Air

Garance CK Arcadia Air

■ Tým CK Arcadia Air se zkušenostmi více než 15 let

Ubytování: hotel

Kandy: Hotel Devon
Nuwara Eliya: Hotel Seven Heaven
NP Udawalawe: Hotel Centuria
Miryssa: Hotel Paradise Beach Club
Hikkaduwa: Citrus Hikkaduwa


Všechny rezervace ubytování, transferů, programů apod. provádíme předem ihned po sepsání smlouvy o zájezdu.

V případě obsazenosti hotelů bude nabídnuto ubytování stejné kategorie.

Program zájezdu

1. den: Odlet z Prahy, Vídně nebo Budapešti.
2. den: Colombo / Pinnawalla / Peradeniya / Kandy:
Přílet na letiště v Colombu, kde se setkáte se zástupcem naší CK. Bude následovat transfer do Pinnawaly, unikátního sloního sirotčince. Uvidíte, jak se sloni koupou a krmí malá slůňata. Po návštěvě Pinnawaly transfer do Peradeniyi. Zde vás čeká návštěva botanické zahrady Peradeniya, známé především svými „královskými zahradami“, díky kterým je tato botanická zahrada považována za jednu z nejkrásnějších v Asii. Poté se přesunete do města Kandy, místa, kde se nachází slavný Chrám Buddhova Zubu.
Hotel, večeře
3. den: Kandy / Nuwara Eliya:
Po snídani prohlídka města včetně Chrýmu Buddhova Zubu. Poté transfer do Nuwara Eliya. Po cestě krátká zastávka u vodopádů Ramboda a návštěva čajové plantáže s prohlídkou továrny na zpracování čaje "Mackwoods Estate“. Nebude chybět ani procházka po městě Nuwara Eliya.
Hotel, polopenze
4. den: Nuwara Eliya / Hortonovy pláně / Nuwara Eliya:
Velmi brzy ráno se se zabalenou snídaní vydáte k NP Hortonovy pláně. Zde podniknete nenáročný trek ke "Konci světa". Uvidíte také slavné vodopády Baker´s Waterfalls. Poté transfer do Hakgaly, návštěva botanické zahrady. V odpoledních hodinách návrat zpět do Nuwara Eliya, individuální volno.
Hotel, polopenze
5. den: Nuwara Eliya / Udawalawe:
Po snídani transfer do národního parku Udawalawe, který je třetím nejnavštěvovanějším parkem na Srí Lance. Tento národní park je oblíbený hlavně díky velkému počtu slonů a zajímavým vodním ptákům, kteří zde žijí.
Hotel, polopenze
6. den: Udawalawe / NP Bundala / Mirissa:
Brzy ráno se zabalenou snídaní transfer do národního parku Bundala, který je pod ochranou UNESCO. Zde podniknete Jeep Safari. Dále bude vaše cesta pokračovat do Mirissy, ubytování. Odpoledne individuální volno na pláži u Indického oceánu.
Hotel, polopenze
7. den: Mirissa / Hikkaduwa:
Brzy ráno se vydáte na nezapomenutelnou plavbu za velrybami a delfíny (cca 4 hodiny). Poté návrat na hotel, check-out a transfer do letoviska Hikkaduwa, ubytování. V odpoledních hodinách navštívíte nedalekou farmu mořských želv v Kosgodě.
Hotel, polopenze
8. den: Hikkaduwa:
Individuální volno k odpočinku u Indického oceánu v letovisku Hikkaduwa (fakultativně možnost šnorchlování, vodních sportů – windsurfing, kanoe nebo výlet na lodičce se skleněným dnem za místními korály).
Hotel, polopenze
9. den: Hikkaduwa / Colombo:
Po snídani individuální volno k odpočinku u Indického oceánu v letovisku Hikkaduwa. Poté transfer na letiště v Colombu. Odlet zpět domů.
Snídaně

Fakultativně: Možnost prodloužení pobytu u Indického oceánu na Srí Lance nebo na kouzelných plážích na Maledivách o libovolný počet dní.
10. den: Přílet do Prahy, Vídně nebo Budapešti.

nebyly nalezeny žádné termíny