Divoké safari s návštěvou Krugerova NP a ubytováním v korunách stromů - 8 dní

Jihoafrická r. Jihoafrická r.
,
Johannesburg
doprava:    letecky strava:    polopenze ubytování:    hotel ***
Kód: 259594 Délka: 8 denní zájezd žádný termín: od
ceny od

Safari, 8 dní, lodge, polopenze

Skupinový zájezd, malá mezinárodní skupinka.
Cenu garantujeme při min. počtu 2 osob.

Program lze prodloužit podle individuálních požadavků klienta. Prosím kontaktujte naši CK.

Zájezd Vám dokážeme připravit s odletem každý den, nejste vázáni na konkrétní termíny!

TRASA: Johannesburg / Balule – Krugerův NP / Krugerův NP / Blyde River Canyon / Johannesburg

Užívejte si vaše safari bez starostí, organizaci a vše ostatní přenechejte na nás - jsme specialisté na SAFARI.

Navštivte jeden z nejkrásnějších divokých parků v Africe, který vás jistě očaruje svou věčně zelenou a neproniknutelnou přírodou s více jak 147 druhy divoké zvěře. Ubytováni budete v jedinečných chatkách v korunách stromů, které tak umocní váš zážitek ze safari. Splňte si svůj dětský sen!

Krugerův NP
Nejkrásnější jihoafrický park a jedna z nejznámějších divokých rezervací na světě se prostírá 400 kilometrů od severu na jih a 70 kilometrů od východu na západ. Jeho severní část leží v Severní provincii a jižní část v provincii Mpumalanga. Na této obrovské rozloze o velikosti Walesu je napočteno 147 druhů savců (včetně „velké pětky“ – lva, leoparda, slona, hrocha a buvola), 33 druhů obojživelníků, 50 druhů ryb a 300 druhů stromů. Je zde zaznamenáno i více než 500 různých druhů ptactva. Park nabízí pěkné stylové ubytování a nezapomenutelné zážitky z pozorování divoké zvěře.

Stravování: polopenze

Snídaně v Johannesburgu
Polopenze na safari

Doprava: letecky


Odlety z Prahy, Vídně nebo Budapešti (pro východní Slovensko) pravidelnou leteckou linkou.

Pro předběžné rezervace letenek prosíme o sdělení celých jmen všech cestujících. Rezervace jsou nezávazné a lze je zrušit bez storno poplatků.

CK si vyhrazuje právo na úpravu programu v závislosti na aktuálních letových časech. CK si také vyhrazuje právo na úpravu ceny letenky v závislosti na volné rezervační třídě. Letenky jsou kalkulovány v obvyklé rezervační třídě pro odlety z Prahy, Vídně nebo Budapešti. Přesný program, itinerář letu a cena letenky bude upřesněna v potvrzující nabídce v době rezervace zájezdu.


Cestujte pouze s kvalitní a prověřenou cestovní kanceláří !

Reference klientů CK Arcadia Air

Garance CK Arcadia Air

■ Tým CK Arcadia Air se zkušenostmi více než 15 let

Ubytování: hotel ***

Johannesburg - MoAfrica Lodge
ubytování v dřevěných chatkách na safari

Ubytování v dřevěných chatkách na kůlech nebo v korunách stromů. Chatky jsou vybaveny fénem, sítí proti komárům, pohodlnými postelemi a ručníky. Některé chatky mají vlastní sprchu s WC (bude upřesněno v době rezervace) a terasu s výhledem na řeku Klaserie, kam se každé ráno chodí napájet divoká zvířata.


Všechny rezervace ubytování, transferů, programů apod. provádíme předem ihned po sepsání smlouvy o zájezdu.

V případě obsazenosti hotelů bude nabídnuto ubytování stejné kategorie.

Program zájezdu

1. den: Odlet z Prahy, Vídně nebo Budapešti.
2. den: Johannesburg:
Přílet do Johannesburgu, kde se na letišti setkáte s řidičem, který Vás dopraví do Vašeho hotelu. Individuální prohlídka Johannesburgu a volno na odpočinek. Fakultativně možnost dokoupení prohlídky města. Přenocování v MoAfrika lodge.
3. den: Johannesburg / Krugerův NP - oblast Balule:
Po snídani odjezd z Johannesburgu do Krugerova národního parku do oblasti Balule. Po příjezdu do vaší lodge budete mít krátký odpočinek, můžete relaxovat u bazénu, baru nebo v tropické zahradě. Odpoledne se můžete těšit na vaše první safari v parku, kde můžete vidět tzv. „Velkou pětku“, která zahrnuje slona, lva, levharta, nosorožce a buvola. Cestovat budete otevřeným Landcruiserem a můžete se těšit na 3 hodinové safari při západu slunce. Přenocování v chatce Tremisana: polopenze
4. den: Krugerův NP - oblast Balule:
Dnes začnete váš den dopolední safari procházkou, která pro Vás bude jistě zážitkem na celý život. Doprovázet vás bude váš průvodce a ozbrojený ranger. Návrat do lodge, kde pro vás bude připraven brunch (tzv. pozdní snídaně). Ve 14:00 hodin odjezd na odpolední safari do Krugerova NP. Přenocování v korunách stromů: polopenze
5. den: Krugerův NP:
Celodenní safari v národním parku. Budete mít možnost pozorovat slony, lvy, leopardy, nosorožce, buvoly a mnoho další divoké zvěře. Region Orpen Satara je místem, kde je největší koncentrace lvů v celé Africe. Přenocování v korunách stromů: polopenze
6. den: Blyde River Canyon / Johannesburg:
Po snídani se vydáte na pěší safari do parku. Poté odjezd z parku, po cestě navštívíte Blyde River Canyon - 3. největší kaňon na světě. Po příjezdu do Johannesburgu transfer do vašeho hotelu a přenocování. Přenocování v MoAfrika lodge: snídaně
7. den: Johannesburg:
Snídaně v lodge. Individuální volno na vlastní prohlídku města a poslední nákupy. Odpoledne transfer na letiště a odlet domů.
8. den: Přílet do Prahy, Vídně nebo Budapešti.

Termíny a ceny

nebyly nalezeny žádné termíny
nebylo nalezeno žádné hodnocení

Nabídky nejlepších zájezdů

pravidelně na váš e-mail