Slovensko - termály Malé Bielice


  • ubytování: bez ubytováníubytování: bez ubytování
    strava: bez stravystrava: bez stravy
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy

Jednodenní zájezd do Slovenských termálních lázní. Celoročně otevřené termální lázně s vnitřními i venkovními bazény. Termály Malé Bielice jsou synonymem pro wellness, relax a zdraví. Základem je minerální termální voda s teplotou vody 27 – 38 °C, hydro - uhličitanová a vápenato - hořečnatá příznivě působí na pohybové ústrojí a celkové regeneruje celý organismus.
K dispozici je celkem 5 bazénů – 2 vnitřní (klidový a hydro - masážní) a 3 venkovní relaxační bazény. V případě příznivého počasí je možné využít tobogány. Za příplatek lze navštívit také saunový svět s finskou a infra saunou, které zvyšují imunitu a fungují tak jako preventivní opatření proti různým chorobám.
Finská sauna je výborná jako prevence proti různým chorobám a zvyšuje odolnost organismu. Pocením se z těla vyplavují všechny toxiny a následné ochlazování zvyšuje naše otužování. Sauna je vhodná pro ty, kteří se chtějí o své tělo starat a slouží k regeneraci a celkový odpočinek po fyzické i psychické stránce.

Infra sauna je moderní alternativou klasické finské nebo vlhké ruské sauny, ale pracuje na jiném principu. Karbonový nebo keramický zářič vytváří infračervené paprsky, které prohřejí celý prostor sauny. Tento způsob vyhřívání je jednoduchý na ovládání a sauna je rychle připravena k použití.
Kromě wellness, kde si odpočinete v hydro – masážním, klidovém i venkovním bazénu, si můžete dopřát také mnoho procedur, masáží (klasická a rekondiční masáž, medová masáž, čínská tlaková masáž, baňkování atd.) a polehávání v odpočinkových zónách. Na místě naleznete i fitness zónu.

Doprava: autokarem

Nástupní místa: Ostrava, Frýdek-Místek, Frenštát p. Radh., Rožnov p. Radh., Valašské Meziříčí, Vsetín, Zlín, Otrokovice, Uherské Hradiště, Uherský Brod

Program zájezdu

1. den: Odjezd v ranních hodinách dle nástupních míst. Příjezd do termálů Malé Bielice – volno, odpočinek. Návrat v nočních hodinách dle nástupních míst.