Zell am See - Kaprun - Hotel Wasserfall***, Fusch


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty na horách

Tento rustikální hotel se nachází v malebné vesničce Fusch, na úpatí impozantního Grossglockneru (nejvyšší hory Rakouska), v půvabném regionu na jihu Salcburska. Vesnice Fusch leží v samém srdci Národního parku Vysoké Taury. Je ideálním výchozím bodem pro pěší turistiku a vyzkoušet zde můžete nespočet letních aktivit. Nedaleko (10 km) se nachází městečko Zell am See a jezero Zellersee.

Vybavení: V zázemí hotelu je restaurace, bar a pohodlná sluneční terasa. Domluvíte se zde i francouzsky. Po celém dni si můžete odpočinout v hotelovém wellness, které zahrnuje saunu, parní lázeň, infračervenou kabinu a relaxační místností.

Akce 7=6 v termínech 01.05.-28.06.2019 (odjezd), 01.09.-27.10.2019 (odjezd)

Proč si vybrat hotel Wasserfall:



* wellness

* volný vstup do venkovního bazénu (Fusch - červenec a srpen)

* diety a bezlepková jídla (na vyžádání)

* sleva na půjčení kol (Fusch)

Aktivity v místě pobytu:


Pěší túry, plavání, plavba po jezeře, návštěva památek.





Domácí mazlíčci nejsou povoleni.

Kam se podívat:


Jezero Zeller See - nachází se ve spolkové zemi Salcbursko a svůj název nese po městečku Zell am See, které se u jezera nachází. Jezero je 3,8 km dlouhé a 1,5 km široké. V nejhlubším místě dosahuje hloubky 68 m. V jezeře je čistá voda a tak je vhodné ke koupání i potápění. Možnost výletů lodí po jezeře.


Park s divokou zveří (Wildpark Ferleiten) - Park s divokou zvěří Ferleiten se nachází na začátku vysokohorské silnice Grossglockner Hochalpenstrasse. Zde na 15 ha národního parku žije více než 200 druhů zvířat.


S kartou Hohe Tauern Card (k dostání na místě za poplatek) - zdarma získáte mnoho vstupů např. do centra Národního parku Hohe Tauern, vstup na Grossglockner Hochalpenstrasse, Ledový svět Weisssee, lanovka Wildkogelbahn v Neukirchen, vstup do Felsentherme v Gasteinu, výstava Národní park nebo lanovka Hochalmbahn & Greifvogelwarte v Raurisu.





V CENĚ NATIONALPARK SOMMERCARD ([GROßGLOCKNER HOCHALPENSTRAßE, KRIMMLER WASSERFÄLLE) - WWW.NATIONALPARK-SOMMERCARD.AT.







Check - in: od 14:00 hodin


Check - out: do 10:00 hodin


Příplatky a slevy se zobrazí po výběru konkrétního termínu a pokoje.


Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

Stravování: vlastní

V ceně pobytu polopenze, která zahrnuje bohatou snídani formou bufetu od 08:00 - 10:00. Večeře o 3 chodech nebo formou bufetu, Neděle: welcome drink na recepci a 1 sklenice Prosecco ke snídani (volitelně na přání). Vegetariánská jídla a dětské menu jsou k dispozici na vyžádání. Pondělí, středa a pátek: káva & koláč od 16:00 - 17:00, salátový bar

Ubytování: hotel ***

Všechny pokoje jsou zařízené se sprchou a WC, fénem, kabelovou TV s plochou obrazovkou a rádiem. Přístup k internetu za poplatek. Dále je součástí pokoje skříň na oblečení, trezor, psací stůl. Ve vícelůžkových pokojích jsou přistýlky, rozkládací gauč či palanda.


Pořadatelem zájezdu je CK MAUTHNER, s.r.o.