Djuni - Marina Beach *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Komplex Duni Royal Resort je jedním z nejmodernějších letovisek v celém Bulharsku. Rozkládá se v mírném svahu u krásné široké zátoky, v blízkosti přírodní rezervace Ropotamo, v prostředí plném zeleně. Areál se skládá z pěti moderně vybavených luxusních hotelů, nabízejících služby na vysoké úrovni. Hotely, tvořící celý komplex – Marina Royal Palace 5*, Marina Beach 5*, Pelikan Hotel 4*, Belleville 4* a Holiday Village 4*. Výhodou komplexu je, že hosté mohou služby All Inclusive čerpat i v ostatních hotelech Duni Royal Resortu. Cca 7 km od letoviska Sozopol a 15 km od letoviska Primorsko. Mezinárodní letiště Burgas vzdálené cca 50 km, letiště Varna 155 km.

Pláž: Vzdálenost - přímo u široké a dlouhé písečné pláže, pozvolný vstup do moře, lehátka a slunečníky na pláži zdarma (dle dostupnosti), plážový bar, převlékací kabinky, sprchy, plavčík, ručníkový servis, vodní sporty za poplatek.

Sport a zábava: 10 tenisových kurtů (vybavení za poplatek), stolní tenis, lukostřelba, strečink, pilates, taneční aerobik, vodní aerobik, step-aerob, tvarování těla, plážový volejbal, plážový fotbal, fitness centrum, sauna a vířivka v hotelu Pelikán, venkovní tělocvična v Holiday Village, hamam v Marina Royal Palace. *Sportovní aktivity jsou rozmístěny po celém resortu. 6x týdně animační programy - amfiteátr s večerními programy v oblasti Holiday Village, venkovní diskotéka, hry v bazénu: aqua splash, shuffleboard & vodní pólo, taneční kurzy, zumba, boccia, šipky, tanec. Tematické večery: Pláž, Bazén, Aloha, Toga, Bílá, Mezinárodní atd. Mini kluby: 1 dětský klub v Marina Beach se skupinami pro děti 3-6 let, 7-11 let a teenagery 12-16 let. Zábava pro děti:dětská animace, dětská večeře, dětská hřiště, dětské bazény, dětské video, mini diskotéka, dětská show.

Možnosti obsazení pokoje: Dvoulůžkový pokoj (DBL Room): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě do 11,99 let nebo 3 dospělí. Junior Suite: 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti do 11,99 let / 3 dospělí / 3 dospělí + 1 dítě do 11,99 let. Do maximálního možného obsazení pokoje se jako dítě počítá také infant do 0-1,99 let. Tzn, že do dvoulůžkového pokoje s možností jedné přistýlky 2+1 v případě ubytování 2 dospělých osob na lůžko a 1 dítěte nebo dosp. osoby na přistýlku, již nelze ubytovat také infanta.

Poznámka: A la carte restaurace jsou otevřeny 6 dní v týdnu. Domácí mazlíčci nejsou v Resortu povoleni. Hosté Marina Beach, Pelican, Belleville a Holiday Village mohou využívat všechna zařízení v Duni Royal Resort, kromě: hlavní restaurace, lobby bar, vnitřní a venkovní bazény v hotelu Marina Royal Palace. Hosté hotelu Marina Royal Palace mohou využívat veškeré zařízení v resortu.

Karty: VISA, EC/MC

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE - snídaně (07.00-11.00), oběd (12.30-14.30) a večeře (17.00-21.30) formou bufetu, lehké občerstvení během dne (11.30-18.00), nealkoholické nápoje a vybrané alkoholické nápoje místní výroby, rozlévané, v časech a místech určených hotelem (10.00-24.00).

Ubytování: hotel *****

Dvoulůžkové pokoje (DBL Room), velikost 23-26 m2, 2 samostatná lůžka, která lze na požádání spojit, možnost jedné přistýlky (rozkládací křeslo), vlastní sociální zařízení (koupelna/WC/toaletní potřeby), vysoušeč vlasů, malá lednice, kabel/LCD TV, telefon, centrální klimatizace, bezpečnostní schránka za poplatek, balkon nebo terasa. Výhled do parku nebo na hory. Dětská postýlka na vyžádání. Junior Suite, velikost 33-36 m2, jeden prostornější pokoj se dvěma lůžky (jedno samostatné a jedno malé dvoulůžko) a sedací kout s pohovkou. Ostatní vybavení stejné jako dvoulůžkový pokoj. Výhled do parku nebo na moře.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, výtahy, klimatizace, 4 hlavní restaurace: v Marina Royal Palace, Marina Beach, Holiday Village a Pelikán, 2x a la carte restaurace s obsluhou (otevřené pouze na večeři) - Mehana – bulharská národní kuchyně v Holiday Village a Milánská – italská kuchyně v hotelu Belleville, 4 lobby bary, 4 bary u bazénu, 1 snack bar na pláži, 1 Disco bar v Holiday Village. V zahradě 5 bazénů, aquapark, terasa s lehátky a slunečníky zdarma. Bazény s oddělenou dětskou částí, dětské hřiště, miniklub, animace, minidisko, aquapark pro děti, dětská postýlka zdarma (na vyžádání). Wi-Fi připojení k internetu za poplatek. .


08.06. - 15.06.24 sobota - sobota
all inclusive letecky
19 890 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
08.06. - 15.06.24 sobota - sobota
all inclusive letecky (Brno)
Sleva 4% 22 190 Kč 21 290 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
08.06. - 15.06.24 sobota - sobota
all inclusive letecky (Ostrava)
Sleva 4% 22 190 Kč 21 290 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)

Cena zahrnuje

  • LETECKY: leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků, palivový a emisní příplatek, transfery v destinaci, ubytování - počet nocí dle smlouvy o zájezdu, stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu, služby delegáta, místní poplatky, pojištění CK proti úpadku dle zák. č. 159/99 Sb
  • VLASTNÍ DOPRAVA: ubytování - počet nocí dle smlouvy o zájezdu, stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu, služby delegáta na telefonu, pojištění CK proti úpadku dle zák. č. 159/99 Sb
  • 10 tenisových kurtů (vybavení za poplatek), stolní tenis, volejbal, plážový volejbal, fitness (hotel Pelikan), šipky, aerobik, lukostřelba, aquapark (1.6.-15.9.), taneční lekce, zumba, 6x týdně denní i večerní animační programy pro děti i dospělé. 1x týdně bazénová nebo plážová párty s ohňostrojem

Cena nezahrnuje

  • Volitelný balíček komplexního cestovního pojištění K5S od UNIQA pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu (cena dospělý 50 Kč/den, dítě 0-18 let 35 Kč/den), poplatek za děti do 2 let (infant), fakultativní výlety a služby za příplatek, pokud není sjednáno ve Smlouvě o zájezdu. Klimatickou (dříve pobytovou) taxu v Řecku, která se platí přímo v ubytovací kapacitě dle kategorie ubytování (1,50-10 EUR/pokoj/noc)
  • Obchody, bezpečnostní schránka na pokoji, všechny a la carte restaurace, SPA centrum, fitness, masáže, kadeřnictví, manikúra a pedikúra, kosmetika, solárium atd. v hotelu Marina Royal Palace, masáže na pláži, zdravotní středisko a lékař; motorizované vodní sporty (vodní skútr, vodní lyže, padák, banán, vodní kruhy, surf), Kangoo Jumps Power a Kangoo Jumps Dance s licencovanými instruktory, telefonní hovory, Sky bar „ANCIENT OBSERVATORY“ v Marina Royal Palace – otevřený večer; minigolf, fotoshop