Čokoládový svět Lindt a Zurich


  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy
    • Pobytové zájezdy

Zurich je nezaměnitelný evropský klenot, kde se stýká elegance s bohatou historií a gastronomií. Čeká vás prohlídka města s průvodcem po nejzajímavějších atraktivitách města. Jednou z nezapomenutelných zážitkových atrakcí tohoto kouzelného města je návštěva slavné čokoládovny Lindt. Pro milovníky sladkostí je to neodolatelná příležitost proniknout do tajů výroby čokolády od jednoho z nejuznávanějších výrobců na světě. Lindt, synonymum pro dokonalost a chuť, otevírá brány své výrobní továrny pro nezapomenutelnou prohlídku. Při vstupu do tohoto světa renomované čokoládovny jsou hosté okouzleni vůní kakaových bobů a tajemstvím ručního zpracování. Během prohlídky vás budou čekat ukázky pěstování kakaovníků a ochutnávka čokolády. Rovněž uvidíte nejvyšší čokoládovou fontánu na světě vysokou přes 2 patra.

Podívejte se na video z otevření nové továrny a muzea Lindt: zde .

Program: 1 . den: Odjezd z ČR ve večerních hodinách. 2. den: Ráno příjezd do čokoládovny Lindt . Zde vás bude čekat prohlídka čokoládového světa Lindt s ochutnávkou čokolády a zase jen čokolády. Je libo hořkou, slanou, karamelovou, mléčnou, pomerančovou, bílou či nějakou jinou? Vše budete mít k dispozici! Po exkurzi se přesuneme místní veřejnou autobusovou dopravou do centra Zurichu. Cena jízdného za MHD není zahrnuta v ceně a stojí přibližně 7 CHF. Poté bude následovat prohlídka města s průvodcem. Projdete se po Bahnhofstrasse , jedné z nejprestižnějších nákupních ulic na světě. Procházka vás zavede kolem luxusních obchodů a elegantních butiků. Dále se zastavíte na Paradeplatz , obchodním centru a finančním srdci Zurichu. Zde se nacházejí hlavní bankovní instituce a historicky významné budovy. Samozřejmě také uvidíte Grossmünster , jehož dvojité věže jsou považovány za nejuznávanější orientační bod v Zurichu. Během individuálního volna se můžete ke kostelu vrátit a prohlédnout si jeho dvě věže a vynikající výhled na město. Nedaleko se nachází další kostel Wasserkirche , malebný kostel postavený na ostrově v řece Limmat. Také se projdete historickou čtvrtí Niederdorf se svými úzkými uličkami plnými restaurací, barů, obchodů a nádherné starobylé architektury. Po prohlídce města bude následovat osobní volno. Odjezd do ČR kolem 19 hodině. 3. den: Návrat do ČR v brzkých ranních hodinách.

Doprava: autokarem

Nástup / Výstup: PRAHA – 23:00 PROTI HLAVNÍMU VLAKOVÉMU NÁDRAŽÍ, PARKOVIŠTĚ U SKLENĚNÝCH KOPULÍ
BEROUN – 23:45 ČERPACÍ STANICE ÖMV (U KAUFLANDU)
PLZEŇ – 0:30 MHD NC ČERNICE
ROZVADOV – 1:30 ČERPACÍ STANICE MOL, SVATÁ KATEŘINA

CESTOVNÍ KANCELÁŘ SI VYHRAZUJE PRÁVO NA ZMĚNY ČASŮ ODJEZDŮ V ZÁVISLOSTI NA NAPLNĚNÍ KAPACIT DANÝCH AUTOBUSŮ. PŘESNÝ ČAS ODJEZDU BUDE URČEN V POKYNECH NA CESTU.

ČAS PŘÍJEZDU JE ORIENTAČNÍ. MŮŽE SE ZMĚNIT V NÁVAZNOSTI NA DOPRAVNÍ SITUACI A ČAS ODJEZDU Z DESTINACE. PŘÍJEZDY VE VÝŠE UVEDENÝCH ČASECH TEDY NENÍ MOŽNÉ GARANTOVAT.

Důležité upozornění:
Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 32 osob, pokud není ve smlouvě o zájezdu nebo v potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků.


květen 2024

31.05. - 02.06.24 pátek - neděle
vlastní autokarem
2 890 Kč
cena za 3 dny (2 noci)

červenec 2024

26.07. - 28.07.24 pátek - neděle
vlastní autokarem
2 890 Kč
cena za 3 dny (2 noci)

Cena zahrnuje

  • 1 místo v autobuse
  • 1 zavazadlo, 1 palubní tašku
  • Vstup a exkurze Čokoládovny Lindt s audioprůvodcem (anglicky a další)
  • Pojištění cestujících, léčebných výloh a zavazadel na 100 mil. Kč během přepravy
  • Služby průvodce

Cena nezahrnuje

  • Cestovní a úrazové pojištění (během pobytu) včetně pojištění storna 49 Kč / den
  • Přesun MHD - 7 CHF
  • Vstupy do objektů