Salou - hotel Santa Monica Playa - bus


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: plná penzestrava: plná penze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Hotel Santa Monica Playa je umístěn na jednom z nejlepších možných míst jednoho z nejkrásnějších a nejznámnějších letovisek Středozemního moře ve Španělsku - v Salou. Je to jen kousek přímo na hlavní pláž letoviska s tím nejjemnějším bílým pískem a průzračným mořem. Pláž je lemována spoustou barů, restaurací, bodeg, cukráren, obchůdků - prostě v dosahu je vše, co Vaši dovolenou může zpříjemnit. Hotel je znám velmi dobrou kuchyní a barovým zázemím, disponuje pěknými a velkými bazény s možností posezení a odpočinku. Další výhodou umístění hotelu je klidná lokalita, přitom však je to jen pár kroků do tohoto nejživějšího centra letoviska. Pláž 200m, centrum 100m.
Služby a zařízení: bazén, dětský bazén, bar v hotelu, bar u bazénu, sluneční terasa, restaurace, kavárna, salonek, TV místnost, výtah, klimatizace, animace, bezbariérové pokoje i koupelny. Wi-Fi ve společných prostorách zdarma.
Za příplatek: dětská postýlka, trezor.

Stravování: plná penze

plná penze - snídaně oběd a večeře formou švédských stolů

Doprava: autokarem

Nástupní místa zdarma Praha, Rudná, Beroun, Žebrák, Rokycany, Plzeň, Sv.Kateřina

Ubytování: hotel ***

2lůžkové pokoje s možností dvou přistýlek s vlastním příslušenstvím (koupelna, WC), výměna ručníků, balkón, klimatizace, televize, centrální topení, telefon, fén. Cena je uvedena za osobu ve dvoulůžkovém pokoji, dítě do 12 let v době pobytu nesmí dovršit 12 let.


nebyly nalezeny žádné termíny