Terme 3000 - Bungalovy Termal*** - 2 noci


  • ubytování: bungalovubytování: bungalov
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Lázně a wellness pobyty

Bungalovy Termal*** - 2 noci

Balíček služeb obsahuje:

ubytování v bungalovech Termal

polopenzi (snídaně, večeře formou bufetu, v hotel Termal)

neomezené koupání v bazénech hotelu po dobu pobytu, v den příjezdu od 11 hodin a v den odjezdu po celý den

vstup do finské sauny v hotelu Termal

volný vstup do Vodního parku T3000 (nově krytý chodník pro snažší dostupnost)

animační program dle nabídky hotelu

Cena obsahuje


2 x ubytování za osobu v bungalovu, 2 x polopenzí (snídaně, večeře v hotelu Termal), vstup do bazénů, služby dle balíčku (viz popis)

Vybavení: recepce, restaurace, bazén, bazén pro děti, sauna, krytý bazén, možnost zapůjčení kol, parkoviště, wellness.

Sport a zábava: tenis, volejbal, půjčovna kol, badminton, aerobic, bazén, tobogán, Animační programy pro děti a dospělé, Golf - 18 jamek.

Bungalovy Termal***: Moravské Toplice jsou známé především pro svůj velký vodní park a černou termální minerální vodu. Je to jeden z největších léčebných resortů s jedním z největších vodních parků v této části Evropy. Bungalovy Termal stojí v bezprostřední blízkosti golfového hřiště. Hosté se stravují v hotelu Termal, zde mají k dispozici i vnitřní bazén a finskou saunu)

Ubytování: menší bungalovy ve stylu chalupy, dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, koupelna, WC, telefon, fén, televize, balkonem, výhled směrem na golfové hřiště nebo park.

Stravování: polopenze formou švédských stolů. Možnost dokoupení obědů (v hotelu Ajda) za 500 Kč na osobu a den.

Sport: tenis, volejbal, fotbal, golf, házená, půjčovna kol, hřiště na , organizovné výlety do okolí.

Aquapark Terme 3000 - několik druhů vnitřních i venkovních bazénů (různé velikosti a hloubky), termální bazény - lázeňské centrum Termalium (masáže, koupele, kosmetické služby, pedikúra, manikúra, léčebné procedury jako elektroterapie, magnetoterapie, léčebné masáže a koupele), vodní atrakce (skluzavky se zvukovými a vizuálními efekty, tobogány, vodopády, masážní trysky, saunový svět, speciální dětská riviera).

Z dúvodu COVID-19 nejsou v provozu bazény s černou termální vodou, ostatní termální bazény v provozu jsou. Uzavřeny jsou i turecké sauny - taktéž z dúvodu COVID-19 (hygienické nařízení slov. vlády)

Na místě se platí pobytová taxa 2 EUR na osobu a den a přihlašovací poplatek 1,- EUR na osobu a pobyt

Domácí mazlíčci na vyžádání - 8,- Eur/den (platba na místě)

Dětská postýlka za příplatek - 8,- Eur/den - platba na místě

check in 14:00 check out 11:00

min. pobyt 2 noci: Destinace

Terme 3000 patří k nejlépe udržovaným slovinským rekreačním resortům. Je zde více jak 30 venkovních i krytých bazénů s černou termální vodou ale i obyčejnou vodou - a to ve vodním světě plném zábavy. V nabídce jsou dále dětské bazény, plavecký bazén i jedinečné tobogány. Největší atrakcí vodního parku je jediný tobogán svého druhu v Evropě zvaný "OVERLOOP".

WiFi zdarma: parkování zdarma

Pořadatelem zájezdu je MEDITERAN TRAVEL s.r.o.

Cena zahrnuje

  • 2 x ubytování za osobu v bungalovu, 2 x polopenzí (snídaně, večeře v hotelu Termal), vstup do bazénů, služby dle balíčku (viz popis)

Cena nezahrnuje

  • Pobytová taxa a přihlašovací poplatek se platí na recepci. Taxa - 2 Eur/os./den a přihl. popl. 1 Eur/os./pobyt. V ceně není dále doprava, nápoje, delegát a cestovní pojištění
  • Pobytová taxa a přihlašovací poplatek se platí na recepci. Taxa - 2 Eur/os./den a přihl. popl. 1 Eur/os./pobyt. V ceně není dále doprava, nápoje, delegát a cestovní pojištění