Bratislava s plavbou na hrad Děvín


  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy

Vyjeďte s námi na návštěvu do sousední metropole, bývalého hlavního města Uherska, ležícího na Dunaji, s krásnými vyhlídkami na okolí. Dominantu města tvoří Bratislavský hrad, který je nejnavštěvovanějším hradem Slovenska. V rámci zájezdu navštívíte rovněž jeden z nejstarších hradů, kterým je Děvín, rozkládající se na mohutném skalním útesu nad soutokem řek Moravy a Dunaje.

Program: V ranních hodinách příjezd k bratislavskému hradu. Prohlídka hradního areálu. Následovat bude procházka městem. Navštívíte korunovační kostel uherských králů, kterým je katedrála sv. Martina. Dojdete k Michalské bráně, dále k Grasalkovičově paláci, který je sídlem slovenského prezidenta a u kterého se nachází nádherná zahrada se sochou Marie Terezie a fontánou Mladost. Projdete kolem Staré radnice, bronzové sochy Čumila, která je nejfotografovanější bratislavskou sochou, dojdete až ke Slovenskému národnímu divadlu, kde bude společná prohlídka města ukončena. Následovat bude individuální volno. Odpoledne plavba na hrad Děvín. Večer odjezd do ČR.

Doprava: autokarem

Nástup / Výstup: PRAHA – 5:30 PROTI HLAVNÍMU VLAKOVÉMU NÁDRAŽÍ, PARKOVIŠTĚ U SKLENĚNÝCH KOPULÍ
JIHLAVA – 7:00 TŘÍDA LEGIONÁŘŮ/PARKOVIŠTĚ ZA BILLOU
VELKÉ MEZIŘÍČÍ – 7:30 ČERPACÍ STANICE MOL KARLOV
BRNO - 8:15 U JANÁČKOVA DIVADLA
BŘECLAV - 9:15 PARKOVIŠTĚ U TESKA, ULICE LIDICKÁ

ČASY ODJEZDŮ JSOU POUZE ORIENTAČNÍ. CESTOVNÍ KANCELÁŘ SI VYHRAZUJE PRÁVO NA ZMĚNY ČASŮ ODJEZDŮ

Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 32 osob, pokud není ve smlouvě o zájezdu, nebo v potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků.


Cena zahrnuje

  • Autobusovou přepravu
  • Služby průvodce

Cena nezahrnuje

  • Vstupy do objektů
  • Plavba (15 euro) a hrad Děvín (5 euro)
  • Cestovní a úrazové pojištění 31,- Kč