Almyrida - Almyrida Beach Hotel ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Moderní hotel se nachází 50 m od pláže v centru malebné vesničky Almyrida naproti ostrovu Karga. Patří mezi hotely Almyrida Resort, společně s hotelem Almyrida Residence. Do samotného centra městečka je to pouhých 200 m. Historické centrum Chanie je vzdálené 20 km. Pravidelná místní autobusová doprava, zastávka je 50 m od hotelu. Vzdálenost od letiště Chania 28 km. Hotel s příjemnou atmosférou a vysokým standardem služeb vhodný i pro náročnější klienty.

Pláž: Písčito-oblázková pláž je vzdálená pouhých 50 m. Na pláži jsou k dispozici sprchy, převlékací kabinky a máte i možnost využít nabídky vodních sportů za poplatek. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

Sport a zábava: Hotel pořádá večery s živou hudbou. V letovisku malá promenáda s tavernami, bary i obchůdky se suvenýry.

Možnosti obsazení pokoje: Dvoulůžkový pokoj na hory (DBL Mountain View) : 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti.
Dvoulůžkový pokoj na hory (DBL Sea View) : 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti / 3 dospělí / 3 dospělí + 1 dítě.

Kategorie: Oficiální kategorie A

Transfer: Vzdálenost od letiště Chania je cca 32 km, od letiště Heraklion cca 127 km.

Stravování: polopenze

POLOPENZE - snídaně a večeře formou bufetu.

Ubytování: hotel ****

Dvoulůžkové pokoje s výhledem na hory (DBL Mountain View) nebo s výhledem na moře (DBL Sea View). Možnost jedné nebo dvou přistýlek, vlastní sociální zařízení, vysoušeč vlasů, klimatizace, telefon, sat. TV, malá lednice, balkon nebo terasa. Wi-Fi připojení zdarma. Dětská postýlka na vyžádání zdarma. Bezpečnostní schránka za poplatek.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, výtah, venkovní bazén s částí pro děti, restaurace a la carte, bar u bazénu, denní bar, snack bar, dětské hřiště, konferenční místnost. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.


Cena zahrnuje

  • Wi-Fi připojení v pokojích a společných prostorách, fitness

Cena nezahrnuje

  • Bezpečnostní schránka