Lixouri - SUMMERY ***+


  • ubytování: hotel ***+ubytování: hotel ***+
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Příjemný hotel leží přímo u moře u písečné pláže, a přitom pouhých 200 m od centra městečka.

Vzdálenosti Pláž: cca 50 m
Centrum Lixouri: cca 200 m
Pláž Lepeda: cca 2 km

Pláž: Hotel leží přímo u písečné pláže, od které je oddělen zahradou s bazénem. Na pláži je možné využívat lehátka z hotelové zahrady (zdarma). Po místní komunikaci podél moře se dostanete na krásnou pláž Lepeda, cestou budete míjet další divoké písečné pláže.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 3,00 € za pokoj a noc. Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Vynikající poloha
Bezbariérové pokoje
Ubytování v zahradě

Stravování: snídaně

Servírované snídaně s každodenní obměnou, např. řecké koláče, muffiny, croissanty, plněné briošky, koláče, palačinky, chléb, jogurt, káva, čaj, džus, čerstvé ovoce a salát. Veganská a vegetariánská snídaně je možná na základě předchozího ověření. Za příplatek je možné vybírat ze snídaňového a-la-carte menu (objednávka a platba na místě).

Ubytování: hotel ***+

Vybavení a služby: Dobře udržovaná zahrada s bazénem, lehátky, dětským brouzdalištěm a malým dětským hřištěm přímo navazuje na pláž. U bazénu je k dispozici bar, kde je v průběhu dne možné zakoupit nápoje a lehké občerstvení. V blízkosti hotelu je hřiště na basketbal (nepatří hotelu).

Dvoulůžkové pokoje se sprchou, WC a prostorným balkónem jsou dále vybaveny ledničkou, TV/SAT, telefonem, fénem, sejfem, klimatizací a Wi-Fi připojeními. Dětská postýlka je na vyžádání (zdarma). Naleznete zde i bezbariérové pokoje.


nebyly nalezeny žádné termíny