Zell am See - Apartmány Kristall*** Zell am See


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená
    • Lyžování

Apartmány Kristall najdete v obci Schüttdorf, na jižní straně Zell am See, cca 600 m od lyžařského areálu Schmittenhöhe a lanovky Areithbahn. Centrum obce 500m, jezero Zeller See 1,5 km, ledovec Kitzsteinhorn (Kaprun) 8 km. Bežecké tratě jsou vzdálené 800m od ubytování.

V bezprostřední blízkosti hotelu najdete několik obchodů a restaurací i cyklistické stezky. Od apartmánů je překrásný výhled na pohoří Vysoké Taury a ledovec Kitzsteinhorn.

Check-in: 15:00 - 18:00 hod.

Check-out: do 10:00 hod.

Ostatní termíny, než jsou uvedné (kromě pevně stanovených na 7 nocí) lze zpravidla vyžádat.

Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

Vybavení: Ve společných prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Je zde recepce, společenská místnost, internetový koutek (za poplatek), lyžárna, výtah, parkoviště. V domě je krytý bazén 9x4 m, sauna, infračervená kabina. Bazén je otevřen denně 7-19:30, sauna 2x týdně 16-19:30.

Proč si vybrat Apartmány Kristall*** Zell am See:


* dům stojí na krásném slunném místě
* vnitřní bazén, sauna, fitness
* běžkařské stezky nedaleko ubytování

Stravování: vlastní

vlastní; na místě lze dokoupit snídaně za € 14,- dosp / den nebo € 7,- děti do 14,9 let / den. Nebo jen pečivový servis - objednávka a platba na místě.

Ubytování: apartmán

Prostorné apartmány pro 4 (2pokojové) nebo 6 (3pokojové) osob mají kuchyňskou linku kompletně vybavenou, elektrický nebo plynový sporák, kávovar, mikrovlnku, ledničku. Apartmány mají balkon nebo terasu, částečně posezení, telefon, TV, trezor.

3pokojový apartmán pro 6 osob: 2x 2lůžková ložnice, obývací ložnice s rozkládacím gaučem a kuchyní, 2 koupelny, WC, částečně balkon (55 m 2 ).

2pokojový apartmán pro 4 osoby: 1x 2lůžková ložnice, obývací ložnice s rozkládacím gaučem a kuchyní, koupelna se sprchou/WC (36 m 2 )


Pořadatelem zájezdu je CK MAUTHNER, s.r.o.