Rauris - Hotel Platzwirt v Raurisu ***


  • ubytování: gasthofubytování: gasthof
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Aktivní dovolená

rodinou vedený gasthof leží v centru Raurisu, na pěší zóně, místní venkovní koupaliště je cca 500 m, lanovka s letním provozem cca 800 m od hotelu, na obojí je možné využít kartu, Nationalpark Sommercard, kterou mají v ceně. S touto kartou mohou zdarma využívat 1 atrakci v oblasti Taur denně a na další mají slevy (lanovky, muzea, bazény….) a zdarma je i využívání autobusů a vlaků v oblasti, v ceně ji i Grossglocknerská silnice a Gerlos Alpenstrasse. Vedlejší budova hotelu je max. 250 m od budovy hlavní.

nas_tip: Hotel s možností krátkých pobytů a kartou na lanovky v ceně.

Poznámky: po celou sezonu minimální počet nocí 3 a nástupní dny na ubytování každý den.

Stravování: polopenze

polopenze – snídaně bufet, mezi 15.00-17.00 hod. se podává káva, čaj a koláč nebo zmrzlina, večeře menu o 3 chodech s možností výběru u hlavního jídla, salátový bufet.

Ubytování: gasthof

vybaveni: recepce, restaurace, kolárna, výtah, jídelna, parkoviště pro hosty, wi-fi zdarma, zahrada s lehátky na opalování a malým dětským hřištěm.

pokoje mají vlastní sociální zařízení, kabelovou TV a připojení k internetu. Ve 2-4 lůžkových pokojích je dvoulůžko a palanda a jsou ve vedlejší budově. Na přistýlce může být jen dítě do 17,9 let.

zazemi: v ceně sauna, pára, infrakabina a odpočívárna.


Pořadatelem zájezdu je DATOUR s.r.o.

Slevy

  • děti ubytované na 3. a 4. lůžku do 5,9 let zdarma, 6-14,9 let 50%

Cena zahrnuje

  • ubytování s polopenzí, kartu National Sommercard, ložní prádlo

Cena nezahrnuje

  • Příplatky: pobytová taxa 2 Euro/noc/osoba od 15 let, komplexní pojištění 39 Kč/osoba a den, připojištění COVID-Plus 390 Kč/osoba a pobyt. Malý pes 7 Euro/den