Ramsau am Dachstein - Hotel Kirchenwirt**** - Ramsau am Dachstein


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Rodinný 4* hotel Kirchenwirt s tradicí stojí v centru Ramsau. K dispozici je krásné wellness s výhledem na masiv Dachsteinu. Zastávka autobusu, který Vás doveze buď k dolni stanici na ledovec Dachstein nebo do Schladmingu je asi 5 min. chůze od hotelu. Naproti hotelu je veřejný bazén, kam mají hoteloví hosté vstup zdarma. Hotel má výhodnou polohu pro podnikání turistických nebo cyklovýletů. Oblíbená jsou také elektrokola.

Ramsau/Ort - centrum, Schladming 8 km, ledovec Dachstein 10 km, "Panoramaweg"

Vybavení: V hotelu je recepce, restaurace, hotelový bar, lobby. Parkovat můžete bezplatně u hotelu. Hotel pořádá zábavné večery v pivním sklepě. Hostům je k dispozici wellness s krásným výhledem - sauny, ledová jeskyně, pára, whipool, Kneipova lázeň, vyhřívané lavice, masáže*, solárium*, fitness, sluneční terasa (* za poplatek)

K dispozici je úschovna kol.

Psi jsou vítání za poplatek na místě € 7,- / den

Proč si vybrat Hotel Kirchenwirt****:


* v ceně ubytování letní zážitková karta Sommercard
* děti do 6 let zdarma a do 10 let s výraznou slevou
* příjemný rodinný hotel s wellness

Tipy na výlety / Kam se podívat:

Se slevovou kartou Sommercard neplatíte např. lanovku na ledovec Dachstein (ušetříte € 35,- / os. / jízda nahoru a dolů) - zde si vychutnejte vyhlídku ze "schodů do prázdna" anebo na visutém mostě podél stěny Dachsteinu. Pro milovníky ledu v létě - v zimě je tu ledový palác, kde se objevují ledové sochy k různým tématům. Neplatíte mýtné silnice k lanovce na ledovec nebo na Planai ve Schladmingu či ke Štýrskému Bodamskému jezeru, kde si můžete pochutnat na rybích specialitách z vlastních prustrových sádek. Lanovkou zdarma vyjedete také na horu Planai nebo Hochwurzen a zde si můžete půjčit trojkolky a jet dolů po vyznačené trase a zažít trochu adrenalinu. V Ramsau Vám pomůže vyplavit endorfiny lanové centrum Rittisberg u přírodního koupaliště RamsauerBeach, také se zde svezete na bobové dráze anebo při nepříznivém počasí můžete navštívit zdarma krytý plavecký bazén v centru Ramsau nebo ve Schladmingu. Možností je opravdu spousta, i na západní straně Dachsteinu máte možnost navštívit jeskynní systémy se slevou nebo např. vyhlídkovou platformu "5 fingers".

Další možnosti výletů najdete u informací k letní slevové kartě Sommercard

Počasí a webkamery v Ramsau am Dachstein můžete sledovat zde

Počasí a webkamery pro Schladming-Dachstein můžete sledovat zde

Check-in: 14:00-18:00 hod.

Check-out: do 10:00 hod.

Příplatky a slevy se zobrazí po výběru konkrétního termínu a pokoje.

Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

Stravování: vlastní

V základní ceně je zahrnutá SNÍDANĚ formou mezinárodního bufetu (vč. nápojů). Za příplatek lze doobjednat polopenzi (večeře - servírované menu o 4 chodech, salátový bufet, nápoje za poplatek)

Ubytování: hotel ****

K dispozici jsou hotelové pokoje různých typů a velikosti. Dále hotelové apartmá a apartmán v přístavbě. Všichni hosté mohou využívat bez omezení hotelového vybavení a zázemí.

Hotelové pokoje - pro 1 - 3 os., částečně s balkonem, sprcha/koupelna/WC ( Pokoj Romatik - cca 15-24 m2 , Pokoj Tauern - cca 15-30 m2 , Pokoj Dachstein - cca 23-40 m2 - rodinný pokoj/suite );

Hotelové apartmá - pro 4 osoby, cca 40m2, sprcha/WC, kuchyňka, obývací pokoj s 2lůžkovým rozkládacím gaučem, ložnice, SAT-TV, telefon, trezor;

Apartmán Zuhäusl - pro 2-4 os., přímo vedle hotelu, obývací pokoj s kuchyňským koutem (myčka nádobí), ložnice, sprcha/WC, telefon, trezor, SAT-TV


Pořadatelem zájezdu je CK MAUTHNER, s.r.o.