Lungau - Alpengasthof Bacher, St. Michael im Lungau


  • ubytování: gasthofubytování: gasthof
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty na horách

Útulný rodinný penzion, rustikálně zařízený, na klidném místě s nádherným výhledem na Alpy. Katschberg je čistá příroda. Horská vesnice s mezinárodní atmosférou. Lungau – Katschberg - Obertauern Jedním z nejoblíbenějších prázdninových regionů je Lungau. Nadmořská výška okolo 1000 m, ve které se prázdninový region Lungau nachází, dovolí zhluboka se nadechnout i astmatikům. Doba kvetení pro pyly trav je zde enormně zkrácena a prostředí hor je již od července pokládáno za bezalergenní. Kromě toho se může nejjižnější salcburský region pochlubit největším počtem slunečných dnů v celém Rakousku a patří také mezi jednu ze světových UNESCO biosférických rezervací .

Vybavení: V domě je výtah, zaparkujete zdarma, à la carte restaurace, bar, terasa, stolní tenis. Wellness: parní lázeň, sauna (2x týdně zdarma), infračervená kabina. Vybavená dětská herna, 600 m od hotelu hřiště. Domácí mazlíčci nejsou povoleni.

Alpengasthof Bacher, St. Michael im Lungau:

Proč si vybrat Alpengasthof Bacher: * děti do 12,9 let zdarma * slevy pro seniory 55+ * wellness 250 m2 * dětský koutek * nadmořská výška 1720 m

Tipy na výlet / Kam se podívat: BADEINSEL Krytý bazén s velkou skluzavkou, kde se nejvíce vyblbnou děti. Dále tu najdete i venkovní koupaliště s vyhřívanou vodou, takže se zde můžete jít koupat i v zimě a pozorovat při tom padající vločky sněhu. S Lungau Card: jeden vstup zdarma HRAD MAUTERNDORF Tento hrad můžete díky audioprůvodcům prozkoumat sami. Jako třešničkou na dortu je prohlídka věže, kde na základě scénických prezentací můžete nahlédnout do využití věži ve středověku. S Lungau Card: jeden vstup zdarma OUTDOORPARK Park, kde máte mnoho možností zábavy. Můžete si poblbnout ve vzduchu v lanovém centru, na horolezecké stěně. Jsou zde nízké lanové překážky, ale také trampolína. S Lungau Card: jeden vstup zdarma, poté 20% sleva

Počasí a webkamery v oblasti: Počasí Lungau Webkamery Lungau Check-in: od 16:00 hodin Check-out: do 10:00 hodin Příplatky a slevy se zobrazí po výběru konkrétního termínu a pokoje. Vybavenost poskytnutých pokojl se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

Stravování: vlastní

Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře o 3 chodech (výběr z 2 hlavních jídel), salátový bufet, 1x týdně farmářský bufet nebo barbecue (dle počasí)

Ubytování: gasthof

2lůžkové pokoje s možností 1-2 přistýlek mají sprchu/WC, balkon/terasu, rádio, telefon, kabelovou TV a trezor zdarma. Dětská postýka k zapůjčení za € 3,50 / noc.


Pořadatelem zájezdu je CK MAUTHNER, s.r.o.