Kitzbühel - Lifthotel*** Kirchberg in Tirol


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená
    • Lyžování

V pohodlné atmosféře Lifthotelu poznáte pravý význam tirolské pohostinnosti. Svátek, odpočinek, relaxace nebo se jen uvolněte. Centrum Kirchberg 700 m, krytý bazén Aquarena Kitzbühel 8 km, obchod s potravinami Kirchberg 700 m, železniční stanice Kirchberg 900 m, letiště Innsbruck/Salzburg 90 km, ledovec Kitzsteinhorn Kaprun, lyžařské středisko/lyžařský vlek Maierl 1, Kitzbüheler Alpen Kirchberg 200 m, běžkařské stezky Kirchberg 800 m, ski bus 20 m, lyžařská škola a sjezdovka: cca 500 m.

Vybavení: Recepce, lobby bar, místnost k sezení se satelitní TV, TV místnost, zimní zahrada, salon, Wi-Fi, snídárna, jídelna, pro hosty ubytované ve vyšších patrech jsou zde 3 výtahy, parkování, garáže, restaurace, 2 bary, kavárna, terasa, pivní zahrada, lehátka, slunečníky, trávník.


Welness - 2 parní vany, 2 sauny, infra červená kabina, relaxační místnost


Dětské hřiště se skluzavkami, dětské židle, k zapůjčení dětský monitor

Proč si vybrat Lift hotel:



hotel je umístěn nedaleko centra, kousek od Kitzbühelu

ski bus přímo u hotelu

dětský koutek

Více o oblasti:


Pokud přijedete lyžovat do Kirchgbergu, naleznete v lyžařském areálu Kitzbühel a v lyžařském světě SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental největší skiareál Rakouska, celkem přes 400 km perfektně připravených sjezdovek.

Jen pár minut pěšky z centra Kirchbergu a jste na kryté čtyřsedačkové lanovce, jež Vás vyveze během šesti minut na domácí horu Kirchbergeru Gaisberg: zde naleznete nejen nejhezčí přírodní sáňkařskou dráhu, ale i osvětlenou noční sjezdovku pro nenasytné zimní sportovce.

Osvětlená ledová lezecká věž na Gaisbergu patří se svými 22 metry k největším umělým lezeckým ledovým stěnám. V úvodním kursu si můžete osvojit techniku lezení v ledu od profesionálů.

K bloumání a procházkám se vyplatí výlet do 6 km vzdáleného Kitzbühelu - města, které přitahuje svými butiky, restauracemi i mezinárodní klientelu.

Počasí a webkamery v oblasti Kitzbühel - Kirchberg:


https://www.bergfex.at/kitzbuehel-kirchberg/webcams/


Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

Stravování: vlastní

Ubytování s polopenzí, snídaňový bufet, menší oběd: těstoviny, polévka, studený taliř, od 15:00 - 16:30 hod. káva a dort, zmrzlina pro děti, věčeře (4 chody) na výběr, salátový bar, bufet s dezerty, nápoje (celý den do 22:00 hod), nealkoholické nápoje, čepované pivo, stolní víno,(ne tvrdý alkohol; ne v hotelovém baru). Později večer voda a chléb.

Ubytování: hotel ***

Pokoje mají sprchu nebo vanu, wc, fén na vlasy, župan, balkón/terasa, gauč, rádio, telefon, TV, trezor.


Typ Tirol - pro 2-4 os.,sprcha nebo vana, wc, balkón, pro 3. a 4. osobou rozkládací gauč, 26 m 2


Typ Kirchberg - pro 2-5 os., vana nebo sprcha, wc, balkón, 3., 4. a 5. osoba na samostatném lůžku a rozkládacím gauči pro 2 os., 40 m 2


Pořadatelem zájezdu je CK MAUTHNER, s.r.o.