Kitzbühel - Hotel Heitzmann***+, Mittersill


  • ubytování: hotel ***+ubytování: hotel ***+
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená
    • Lyžování

Hotel leží v centru městečka Mittersill. 8 minut jízdy od lanovky Hollersbach. Obchod a restaurace v bezprostředním okolí. Kitzbühel (29 km), Zeller See (28 km), Zillertal (63 km). Charakteristická je centrální poloha v Salzachtalu mezi národním parkem Hohe Tauern a Kitzbüheler Alpen.

Vybavení: Recepce, kancelář hotelu (hlavně s regionálními produkty), zahrada, terasa, dětský koutek, výtah, parkoviště. Všechny pokoje mají sprchu s WC, telefon a TV.

Wellness - Heitzmann provozuje wellness centrum s parní lázní, několika saunami a relaxační místností s výhledem na hory.

Stravování

Proč si vybrat Hotel Heitzmann***+, Mittersill:



děti do 6,9 let zdarma

možnost využívání wellness

domácí mazlíčci povoleni


Ubytování

Více o oblasti:


Lyžařská oblast Kitzbühel /Kirchberg leží mezi vrcholy Kitzbüheler Horn a Hahnenkamm, stejně jako Pengelstein a Resterhöhe, které jsou vysoké od 800 do 2.000 metrů. Lyžařské středisko Kitzbühel nabízí vedle legendární strmé sjezdovky "Streif" mnoho sjezdovek ideálních i pro začátečníky. Na 189 km nejlépe upravených sjezdovek a 36 km lyžařských tras si každý najde to své. Vedle sjezdovek nejrůznějších délek a obtížností Vás budou lákat přijemné lyžařské chaty k posezení. Prvotřídní lyžařské středisko s nejlepším hodnocením od mnoha lyžařských portálů je přezdívané jako "KitzSki"!Pro začátečníky a věčné začátečníky tady máme jeden speciální servis: Na jednom místě lyžařského střediska Kitzbühel jsou pro Vás v údolí cvičné sjezdovky a jejich vleky zdarma k dispozici. Příznivce večerního lyžování zve hora sportu Gaisberg in Kirchberg k lyžování za umělého osvětlení. Zde na Vás čeká i parádní sáňkařská dráha, na kterou se pohodlně dostanete lanovkou Gaisberglift.Lyžařské středisko Kitzbühel / Kirchberg se rozprostírá přes sedm obcí a dvě spolkové země (Tyroslko a Salzburg). K tomu patří místa jako jsou: Kitzbühel, Aurach, Jochberg, Pass Thurn-Mittersill, Hollersbach stejně jako Kirchberg a Aschau im Spertental.




Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

Pořadatelem zájezdu je CK MAUTHNER, s.r.o.