Bad Kleinkirchheim - St. Oswald Skiarena - Hotel St. Oswald****, Bad Kleinkirchheim


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená
    • Lyžování

Hotel St Oswald se nachází v městečku Bad Kleinkirchheim, 1400 m n.m., uprostřed nádherného korutanského pohoří Nockberge.

Poloha: Hotel St. Oswald má výhodnou polohu v centru vesničky St. Oswald asi 3km od centra Bad Kleinkirchheim, hned u sjezdovky.

Vybavení: Hotel je zařízen v rustikálním stylu, má recepci, restauraci, domácí vinný sklípek, lobby s krbem, knihovna s posezením, terasa na slunění, úschovna lyží a lyžařských bot, výtah, parkoviště zdarma, garáž za poplatek.

Speciální nabídky v termínech:


04.01. – 31.01.2020 a 29.02. – 06.03.2020 Ski-Wellness Wochen ; při zakoupení 3denního skipasu dostanete 1x vstup zdarma do termálních lázní, 4denní skipas = 2x vstup, 6denní skipas = 3x vstup


04.01.-07.03.2020 Familien Euro při zakoupení min. 6 denního skipasu pro dospělého, stojí dětský 6denní skipas (do 11,9 let) pouze € 1,-/den (skipas platí pouze pro oblast Bad Kleinkirchheim/St. Oswald)


Ski-Therme-Wochen 07.03.-29.03.2020 - skipas v ceně a 50% sleva na vstup do termálních lázní (Počet nocí = počet dní skipasu, např.: 1 noc = 1denní skipas, 4 noci = 4denní skipas)

Vhodné pro:

Rodiny s dětmi (dětské ceny na vyžádání)

Sport a relax:

Wellness zóna na 450m 2 - vnitřní bazén 14x11m s protiproudem, finská sauna, aromatická parní lázeň, infračervená kabina, Kneippova lázeň, relaxační místnost a tělocvična. Solárium, masáže a kosmetika za poplatek na místě.

Proč zvolit právě tento hotel:

Hotel přmo na sjezdovce

Stanice lanovky National Brunnach cca 50m od hotelu

Vlastní hotelový skibus se spojením do lyžařské školy.

WiFi zdarma

Tipy na zimu:

Většina sjezdovek v tomto středisku je střední obtížnosti, v některých místech ale dosahují sjezdovky sklonu až 70 %. Pro děti a začátečníky jsou vhodné modré sjezdovky. Pro milovníky snowboardingu je připraveno u lanovky Kaiserburg několik překážek. Sjezdovka světového poháru Franz-Klammer-Abfahrt je chloubou celého střediska.




Počet vleků
26


Sedačkové lanovky
7


Gondolové lanovky
4


Vlek
15


Lanovka
0


Dětská lanovka
0


Jiné
0






Sjezdovky
103 km


Modré
18 km


Červené
77 km


Černé
8 km


Dětská
0




Více informací o lyžování v Bad Kleinkirchheim / St. Oswald Skiarena najdete zde


V Bad Kleinkichheim najdete hned dvoje termální lázně – Římské termální lázně a Termální lázně St. Kathrein.


Lázně St Kathrein v Bad Kleinkirchheim nabízí k užívání celou řadu zařízení a bazény s 1200 m² vodní plochy. Zdejší termální voda je vhodná zejména pro léčbu revmatických chorob, problému pohybového ústrojí i kardiovaskulárních chorob. Lázně nabízí relaxaci a zábavu pro rodiny rozdělenou podle zájmů. Všichni, kteří hledají wellness a relaxaci, ale zároveň si nechtějí odříct radost s koupání, jsou zde správně. V rodinném bazénu si můžete užít masážní bublinková lehátka, whirlpool, podvodní masážní proudy, vodní hřib i vodní kanál s vířivým proudem. Stranou od zábavné části lázní najdete oázu klidu se sluneční terasou. Svět saun překvapí širokou nabídku luxusních saun, jako například finskou saunu, parní saunu, infrakabinu, tepidáriem a vitariem.





Römerbad v Bad Kleinkirchheim zotavení je zde zaručeno. Římské lázně jsou koncipovány jako zábavné termální lázně s příjemnou 36 ° C teplou vodou. V zimě zde především lyžaři ocení perfektní kombinaci sportu a rekreace. Římské termální lázně v Bad Kleinkirchheim nabízí masáže, sauny a solária, relaxaci a načerpání nových sil v uklidňující atmosféře. Rodiny s malými dětmi jistě potěší tobogán, dobrodružné horské říčky, vodní fontány a vodopády.


Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

Stravování: vlastní

Polopenze - snídaně formou bufetu, odpolední apres ski občerstvení s koláčem a chuťovkami po lyžování, večeře o 4 chodech s výběrem z menu, salátový bufet nebo tematická bufetová večeře.

Ubytování: hotel ****

Pokoje různých velikostí mají koupelnu s vanou nebo sprchu/WC, fén, telefon, rádio, SAT-TV, minibar, trezor, připojení k internetu a balkon s výhledem na panorama hor.

Dvoulůžkový pokoj Tannenzapfen s možností 1 přistýlky, cca 41 m 2

Apartmán Spatzennest pro 2-4 osoby, cca 49m 2 , s oddělenou ložnici a obývací část.

Junior Suita Sonnentau pro 2-3 osoby, cca 45m 2 , světlý pokoj s obývací částí (opticky oddělená) s pohovkou.

Suita Storchennest pro 2-4 osoby, cca 52m 2 , ložnice s manželskou postelí, oddělená obývací místnost s dvoulůžkovým gaučem.

Suita Sterntaler pro 2-5 osob, cca 102m 2 , ložnice s manželskou postelí, oddělená obývací místnosts dvoulůžkovým gaučem.

Suita Silberdistel pro max. 6 osob, cca 110m 2 , luxusní suita s 2 oddělenými ložnicemi, obývací místnost s kachlovými kamny, vířivka a sauna.

Suita Grand Lit pro max. 2 os., cca 20 m 2 , moderně a světle zařízený pokoj, velká koupelna se sprchou, WC, fén, trezor, TV, rádio, minibar, panoramabalkon


Pořadatelem zájezdu je CK MAUTHNER, s.r.o.