Bad Kleinkirchheim - Residence Bel Monte****


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty na horách

Apartmány Bel Monte se nachází v těsné blízkosti termálních lázní Römerbad a lanovky Kaiserburgbahn. Prostorné komfortní apartmány jsou útulně zařízené a situované na jih s výhledem na vrcholky hor. Leží 100 metrů od okolních restaurací, 500 metrů od obchodu s potravinami, 5 km od golfového hřiště, 7 km od jezera Feldsee a 15 minut jízdy od jezera Millstätter.

Vybavení: Prostorné komfortní apartmány jsou útulně zařízené. Všechny mají kompletně zařízený kuchyňský kout – nádobí, sporák se čtyřmi plotýnkami a troubou, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí, chladnička s mrazákem. WI-FI možné za poplatek.

Residence Bel Monte****:

Proč si vybrat Apartmány Bel Monte: letní slevová karta Kärnten-Card v ceně
parkování zcela zdarma
mnoho turistických cílů

Tipy na výlet / Kam se podívat v Bad Kleinkirchheim: GRANATIUM – třpytivý svět granátů. Granatium najdete v centru Radenthheinu, jedná se o neobvyklý svět s rodinnou atmosférou, který se točí kolem "kamene lásky". Nevšední Výstava, mystické štoly, romantická soutěska a štola,ve které může každý objevit malé drahokamy. To vše nabízí Granatium v Radentheinu. Možnosti jednodenních výletů do Slovinska (jezero Bled, Ljubljana) nebo do Itálie Muzeum Porsche - jediné soukromé Porsche muzeum v Evropě v městečku Gemünd, kde byly vyrobeny první automobily s tímto jménem, až 40 exponátů. Soutěska Raggaslucht - během tisíce let vyhloubil potok Ragga největší přírodní propast v Alpách. Jedním z přirozených center letní turistiky je jezero Millstätter See. Jezero se rozkládá na ploše něco přes 13 km2, je nejvýše položeným jezerem v Rakousku (588 m.n.m.) a je také nejhlubším s maximální hloubkou až 147 metrů. Přesto v letních měsících v okolí pláží nabízí vlídných 24 – 27 °C na plavání. Voda je, jak je u rakouských horských jezer zvykem, průzračná a pitná. Biosférická rezervace Nockberge - asi cca 21 km vzdálený - krásná procházka a krásné výhledy na okolí.

Více o oblasti Bad Kleinkirchheim:

Počasí a webkamery v oblasti Bad Kleinkirchheim: https://www.bergfex.at/badkleinkirchheim/webcams/ Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

Stravování: vlastní

Ubytování bez stravy

Ubytování: apartmán

Apartmán Typ A (4 - 6 os.) - předsíň, ložnice pro 2 osoby, ložnice s patrovou postelí, obývací pokoj s kuchyňskou linkou + jídelní kout a rozkládací gauč, koupelna a WC odděleně, balkón. Apartmán Typ B (6 - 8 os.) - hala, ložnice s manželskou postelí, kuchyň s jídelním koutem a rozkládacím gaučem, velký balkón, koupelna a WC oddělené


Pořadatelem zájezdu je CK MAUTHNER, s.r.o.