Wieliczka, vodní park - Adventní Krakov s koupáním ve vodním parku


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: autokaremdoprava: autokarem

Užijte si Vánoce v Polsku, které jsou pro Poláky nejvýznamnějším křesťanským svátkem. Projděte se mezi různorodými stánky, ochutnejte svařené víno a nechte se vtáhnout do vánoční atmosféry!

Program zájezdu

1. den: Odjezd z ČR, Krakov, Wieliczka: Odjezd z ČR v brzkých ranních hodinách. Přijedete do Wieliczky , nejstaršího solného dolu, který je zapsán na seznamu UNESCO. Těšit se tak můžete na prohlídku dolu, jeho chodeb, kaplí a sálů vytesaných v soli. Poté přejedete autobusem do Krakova , kde následuje prohlídka historického centra města s místním průvodcem. Dostanete volný čas na užití vánočních trhů a možnost vidět krásně vyzdobený a osvětlený Krakov. Odjezd na hotel.
2. den: Vodní park Krakov, návrat do ČR: Z hotelu přejedete do vodního parku Krakov, kde budete trávit čas přibližně do 15. hodiny. Jedná se o jeden z největších vodních parků v Polsku. Najdete v něm různé bazény, umělou řeku, skluzavky - Kongo, Twister, ohnivý Speed Fire a extrémně rychlé Nitro, dále vnitřní tobogán Mamba a pro děti skluzavku Duha. Nechybí ani lezecká stěna, vodní pólo nebo pirátská loď s vodními děly. Poté odjezd zpět do ČR - návrat v odpoledních/večerních hodinách.