Zábavní park Legoland


  • ubytování: bez ubytováníubytování: bez ubytování
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy
    • Ostatní

Zábavní park LEGOLAND se nachází u městečka Günzburg v Německu. Otevřen byl v květnu 2002 a od té doby jej navštívilo již více jak 1,3 mil. návštěvníků. Na rozloze cca 13 hektarů objevíte kouzelný svět sestavený z 50 mil. LEGO kostiček a plno skvělých atrakcí.

V areálu se nachází kromě atrakcí i spousta LEGO obchodů, LEGO butiky, kavárny a restaurace. Všechny atrakce kromě dvou (rýžování zlata a LEGO řidičák) jsou zdarma.

Cesta do Legolandu trvá z Prahy cca 5 hodin (vzdálenost Praha - Günzburg je cca 450 km), takže se dá návštěva i s cestou zvládnout v pohodě za jeden den.

Stravování: vlastní

Vlastní.

Doprava: autokarem

mikrobusem, odjezd z Prahy v 04:30 hod, od nádraží ČD Praha Smíchov, parkoviště TAXI vlavo před vchodem do budovy nádraží, z Plzně z čerpací stanice SHELL u autobusového nádraží v 05:45 hod. Příjezd do Legolandu cca v 10:00 hod. Odjezd z Legolandu v 18:00 hod., návrat do 23:00 hod. Zájezd se uskuteční při minimálním počtu 7 osob

Ubytování: bez ubytování

Bez ubytování.

Program zájezdu

1. den: (so): MINILAND: srdce všech LEGOLANDŮ - ukazuje svět v měřítku 1:20. Uvidíte zde Berlín, Frankfurt am.M., mnichovské letiště, Benátky, Holandsko, Švýcarsko... LEGO X-Treme: X znamená extra velký, neboť LEGO X-Treme je nabitý rychlostí, výškou a akcí. ZEMĚ DOBRODRUŽSTVÍ: můžete se vydat divokou džunglí po stopách hrdiny Joe Blacka. Nachází se zde také největší pojízdná atrakce všech parků - vodní dráha. 8-12 pasažérů se vydá na kánoi do dosud neobjevených částí deštného pralesa. Uvidíte obrovského LEGO pavouka, masožravé rostliny, dinosaury. Je tu také 12 m vysoká skluzavka - vodopád. SAFARI - přátelé zvířat - POZOR. Viděli jste už z těsné blízkosti gorily, žirafy, slony, krokodýly a lvy v životní velikosti? Během jízdy safari jeepem spatříte více než 90 zvířat. IMAGINATION: zde v testovacím a stavebním centru můžete zapojit svou vlastní fantazii a kreativitu. Do LEGO arény se vejde až 800 návštěvníků, kteří mohou pozorovat Live show. DUPLO - místo pro ty nejmenší, na ploše 1600m2 si mohou vyzkoušet svojí dovednost. Zábavu slibují především DUPLO domky, zařízené jako požární zbrojnice, policejní stanice a labyrint, či DUPLO vlak, který malé pasažéry bezpečně proveze. PIZZA MANIA - kdo si myslí, že jde o obyčejnou pizzerii, je na omylu, neboť zde nevaří kuchař, ale plně automatická linka. Host si může poručit své přísady a pozorovat, jak se jeho pizza vyrábí. Na území Imagination se nachází také 50m vysoká rozhledna. Kdo se vydá nahoru, spatří grandiózní výhled na celý park. ZEMĚ RYTÍŘU: poznávacím znamením této části parku je starověký hrad. Na hřbetě ohnivé saně se zde rytíř s hradní paní ubírají na cestu starými časy. Menší děti se zde mohou svézt na pravém LEGO koni. LEGO CITY: město v LEGO stylu. V LEGO autoškole si mohou děti udělat vlastní řidičský průkaz. Kromě toho zde stojí LEGO továrna a projíždí vlak LEGO Express.

nebyly nalezeny žádné termíny