Oblast CAGLIARI - PULLMAN ALMAR TIMI AMA RESORT & SPA


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Hotel uprostřed okouzlující chráněné oblasti Capo Carbonara je vyhlášen pro svou vynikající kuchyni, komfortní služby a krásnou bílou pláž.


Island Resort (W), Family & Wellness Resort (EU), Hotel & Spa (EU)

Poloha: Aragónská věž s výhledem na idylickou zátoku obklopenou bohatou středomořskou vegetací, přírodní jezero obývané růžovými plameňáky, bělostná pláž a průzračné moře snů. To je okouzlující místo, kde najdete hotel Almar Timi Ama Resort & Spa, který leží v chráněné mořské oblasti Capo Carbonara na jihu ostrova. Městečko Villasimius, kam můžete vyrazit za nákupy, večerní zábavou, do restaurací a cukráren se nachází pouhé 2 km od hotelu. Pro hotelové hosty je zajištěna několikrát denně zdarma kyvadlová doprava.

Vzdálenost od letiště v Cagliari 65 km (cca 1h 15 min).

Pláž: Hotelová pláž je od hotelu oddělena pouze lagunou (cca 500 m; elektrický vláček zdarma, interval v sezóně mezi 9. a 18. hodinou každých cca 7-10 min, provoz pak pokračuje s delšími intervaly až do 23h).
Lehátka a slunečníky od 3. řady zdarma (za poplatek: 1. a 2. řada na pláži - ceny na vyžádání). Plážové osušky zdarma.
Gazebo na pláži jsou zdarma k dispozici k pokojům Suite. Pokoje typu Prestige mají zdarma lehátka v 1. nebo 2. řadě, dle typologie pokoje.

Sport a zábava: 4 tenisové kurty, víceúčelové hřiště (fotbálek a volejbal), plážový volejbal, jogging, strečink, gymnastika na pláži, aqua aerobik, step aerobik, zumba, kickbox, power joga, pilates, fitness, pétanque, lukostřelba, stolní tenis.
Fit trail v délce 1,2 km s 18 fitness zastávkami pro cvičení pod širým nebem.
Za poplatek: půjčení horských kol, lekce tenisu, na pláži vodní sporty: půjčovna šlapadel, kánoí a gumových člunů, vodní lyže, windsurfing, potápěčské centrum. 800 metrů od hotelu je jízdárna nabízející mimo výcvik i projížďky na koních a pro děti jízdy na ponících a také 18jamkové golfové hřiště Tanka Golf Club (pro hotelové hosty za výhodnější ceny).
Na vyžádání a za poplatek: cvičení s osobním trenérem, spinning, tenis nebo lekce plavání, turnaje v tenisu.
Animace (především v italském jazyce): večerní představení, tematické večery, živá hudba, sardinský folklór.

Wellness & beauty: Thalasso&SPA Marina Timi Ama, vstup a veškeré služby centra za poplatek:
Wellness: vnitřní vyhřívaný bazén o ploše 60 m² s mořskou vodou a různými tryskami, relaxační místnost, aromatické sprchy, sauna, hammam - turecké lázně.
Hydroterapie: vichy shower, tryskové a podvodní sprchy, vířivé koupele. Algoterapie: zábaly z mořských řas. Masáže: uvolňující, antistresové, shiatsu, lávovými kameny, esenciální masáže. Různé kosmetické a estetické procedury.
Masáže a procedury pro děti a mladistvé od 6 let věku.

Podmínky pro hendikepované: Na vyžádání pokoje pro hendikepované - pokoje typu STANDARD s výhledem do zahrady, GRAND STANDARD s výhledem do zahrady, CLASSIC s výhledem do zahrady, DELUXE s výhledem do zahrady,
Vnitřní i venkovní prostory hotelu jsou kompletně bezbariérové, k dispozici 5 výtahů, uzpůsobený je také bezbariérový vstup do bazénu (pouze spa a fitness bez bezbariérového přístupu).
Pro pohyb mezi hotelem a pláží slouží elektrická vozítka, která jsou uzpůsobena i pro hendikepované. Pláž má bezbariérově upravený přístup na pláž i do moře, vč. možnosti využití speciálního vozíku do moře.

Pro děti: Dětem je k dispozici venkovní dětské hřiště, dětský bazén, včetně skluzavek pro nejmenší a vodních atrakcí (v rámci dětského klubu).
Aktivity dětského klubu jsou rozděleny dle věku:
Baboo Club pro děti od 4 do 11 let; Teen Club pro děti od 12 - 17 let

Aktivity pro děti probíhají především v italském jazyce. Exkurze se hradí extra.

Možnost speciální stravy (mimo klasickou nabídkou bufetu v restauraci) za příplatek na místě €15/pokrm.

Baby sitting za poplatek.

Další služby: Za poplatek pronájem jacht a plachetnic, vrtulníku, aut, široká nabídka výletů (např. džípem, na čtyřkolce, na koni, vinné sklípky, závody plachetnic ad.)

Speciální nabídky: SLEVY FIRST MINUTE JIŽ ZAPOČÍTANÉ V CENÁCH ZÁJEZDU:

25 % z ceny ubytování pro pobyty 11.5.-14.6. a 7.9.-13.10.2024 při objednání do 31. 3. 2024
20 % z ceny ubytování pro pobyty 15.6.-6.9.2024 při objednání do 31. 3. 2024

20 % z ceny ubytování pro pobyty 11.5.-12.6. a 7.9.-13.10.2024 při objednání do 30. 4. 2024
15 % z ceny ubytování pro pobyty 13.6.-6.9.2024 při objednání do 30. 4. 2024

10 % z ceny ubytování pro pobyty 13.7.-13.10.2024 při objednání do 31. 5. 2024

10 % z ceny ubytování pro pobyty 24.8.-13.10.2024 při objednání do 30. 6. 2024



SPECIÁLNÍ NABÍDKY NA VYŽÁDÁNÍ

Svatební cesta - Dárek VIP na přivítanou + 1x volný vstup do "Thalasso Institute" na osobu a pobyt (Marine path, vyhřívaný bazén, hammam, emocionální sprchy, sauna, solná místnost, čajový koutek).

Stravování: polopenze

Polopenze.
Snídaně i večeře podávané v restauraci La Veranda formou velmi bohatého bufetu.

Klientům jsou k dispozici tyto restaurace a bary:
LA VERANDA: panoramatická restaurace u bazénu nabízí mezinárodní kuchyni formou bufetu. Večeře jsou zaměřeny každý večer na jiné téma. Otevřena 7:00-10:00 a 19:30-22:00 h.
IL MEDITERRANEO: restaurace u bazénu s mezinárodní kuchyní, nabízí lehké obědy formou a la carte a pozdní lehké večeře (za příplatek; v čase 12:30-18:00; 22:30-01 h).
I GINEPRI: fusion restaurace a la carte v těsné blízkosti moře nabízí lehké obědy a výborné večeře zaměřené na regionální a národní kuchyni (za příplatek). Velmi oblíbený je také servis "Only 2 You" - soukromé romantické večeře při svíčkách v restauraci I Ginepri (na vyžádání a za příplatek). Otevřena v čase 12:30-15:00; 20:00-22:00 h.
SU TEA: panoramatická restaurace na terase s krásným výhledem na lagunu, adults only nabízí gourmet večeře, v provozu v hlavní sezóně, za příplatek a na rezervaci.
CHIRINGUITO FRY & GRILL: neformální bar u pláže vhodný k celodennímu posezení nebo aperitivu, během dne jsou zde podávané také tacos, bagely, burgery, grilované maso nebo rybí pochoutky, vč. Happy Hours, aperitivu, koktejlů, gala večeří či večerů s živou hudbou a DJ, chill-out space v hl. sezóně.
POKE CORNER: poke bowl inspirované hawajskou kuchyní podávané v době oběda u pláže.

LA VISTA - lobby bar s posezením na panoramatické terase s výhledem na bazén a lagunu nabízí aperitivi a vybrané kokejly k večernímu posezení.
MOV'ITA - bar u bazénu s bohatou nabídkou koktejlů, zmzlinou i ovocnými nápoji, doplněné večerními hudebními programy.
LA CABANA BIANCA: plážový bar odeální pro drink nebo rychlý snack, možnost využí také pro lehký oběd na pláži přímo pod slunečník.

Slavnostní večeře Ferragosto (15.8.) s extra příplatkem, již započítáno v ceně zájezdu.

Pro děti možnost speciální stravy (mimo klasickou nabídkou bufetu v restauraci) za příplatek na místě €15/pokrm.

Ubytování: hotel *****

Vybavení: Hostům je k dispozici hala s recepcí 24/7, 4 restaurace, lobby bar, beach bar, pool bar, cukrárna, sladkovodní bazén (800 m2) a brouzdaliště s vodními atrakcemi pro nejmenší, terasa na slunění s lehátky, slunečníky a osuškami zdarma, noční klub, VIP klub (někdy s živou hudbou), butiky, obchod se suvenýry, amfiteátr, altánky v zahradě u bazénu za poplatek, kongresové centrum, kadeřnictví, soukromé uzavřené venkovní parkoviště.
Wi-Fi ve společných prostorách a na pokojích zdarma, v hale jsou za poplatek 3 počítače s pevným připojením.

Domácí zvířata nejsou akceptována.

Hotel disponuje celkem 254 pokoji ve 3 patrech (z toho je 14 bezbariérových), všechny mají balkon nebo terasu s posezením a jsou vybaveny klimatizací s individuální regulací, smart TV/Sat s rádiem, minibarem (zdarma každý den 0,5 l neperlivé a perlivé vody, ostatní nápoje za poplatek), trezorem a telefonem, samozřejmostí jsou župany a Wi-Fi připojení.
Větší část pokojů projde pro sezónu 2024 renovací.



Hotel nabízí tyto typy pokojů:

STANDARD s výhledem do zahrady (20 m2): pokoj s manželskou postelí a příslušenstvím se sprchou, max. obsazenost 2 osoby.
STANDARD s výhledem na lagunu (20 m2): pokoj s manželskou postelí a příslušenstvím se sprchou, vybavené kávovarem Nespresso. Max. obsazenost 2 osoby.
GRAND STANDARD s výhledem na lagunu (25 m2): prostornější pokoj s manželskou postelí a příslušenstvím, se sprchou i vanou. max. obsazenost 2 osoby.

CLASSIC s výhledem do zahrady (20 m2): pokoj po renovaci pro sezónu 2024, s manželskou postelí a příslušenstvím se sprchou, vybavené kávovarem Nespresso a varnou konvicí. Max. obsazenost 2 osoby. Na vyžádání možnost dětské postýlky, za poplatek.
CLASSIC s výhledem na lagunu (20 m2): pokoj po renovaci pro sezónu 2024, s manželskou postelí a příslušenstvím se sprchou, vybavené kávovarem Nespresso a varnou konvicí. Max. obsazenost 2 osoby.

SUPERIOR s výhledem do zahrady (25-30 m2): prostornější pokoj s manželskou postelí a příslušenstvím, se sprchou i vanou, vybavené kávovarem Nespresso. Max. obsazenost 3 osoby. Na vyžádání možnost dětské postýlky, za poplatek.

DELUXE s výhledem do zahrady (25-30 m2): pokoj po renovaci pro sezónu 2024, s manželskou postelí a příslušenstvím se sprchou a dvěma umyvadly v koupelně, vybavené kávovarem Nespresso a varnou konvicí. Max. obsazenost 3 osoby. Na vyžádání možnost dětské postýlky, za poplatek.
DELUXE s výhledem na lagunu (25-30 m2): pokoj po renovaci pro sezónu 2024, s manželskou postelí a příslušenstvím se sprchou a dvěma umyvadly v koupelně, vybavené kávovarem Nespresso a varnou konvicí. Max. obsazenost 2 osoby.

FAMILY ROOM s výhledem do zahrady (45 m2): pokoj po renovaci pro sezónu 2024, prostorné pokoje se dvěma lůžky queen size a příslušenstvím se sprchou a dvěma umyvadly v koupelně, s posezením v denní části (vše jedna místnost), vybavené kávovarem Nespresso a varnou konvicí. Max. obsazenost 4 osoby. Na vyžádání možnost dětské postýlky, za poplatek.

PREMIER ROOM (35-70 m2): prostorné pokoje umístěné ve 2. patře, s manželskou postelí a posezením v denní částí (vše 1 místnost) a příslušenstvím se sprchou a vanou, vybavené kávovarem Nespresso. Max. obsazenost 4 osoby. Na vyžádání možnost dětské postýlky, za poplatek.

JUNIOR SUITE s terasou a výhledem do zahrady (30 m2): pokoj po renovaci pro sezónu 2024, rohové pokoje s manželskou postelí a posezením v denní částí (vše 1 místnost) a prostornou terasou, s příslušenstvím se sprchou a vanou a dvěma umyvadly, vybavené kávovarem Nespresso a varnou konvicí. Max. obsazenost 2 osoby. Na vyžádání možnost dětské postýlky, za poplatek.
JUNIOR SUITE s výhledem na lagunu (35-40 m2): pokoj po renovaci pro sezónu 2024, prostorné pokoje s manželskou postelí a posezením v denní částí (vše 1 místnost), s příslušenstvím se sprchou a vanou a dvěma umyvadly, vybavené kávovarem Nespresso a varnou konvicí. Max. obsazenost 4 osoby. Na vyžádání možnost dětské postýlky, za poplatek.
JUNIOR SUITE s...


květen 2024

12.05. - 19.05.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
Sleva 32% 54 590 Kč 36 890 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
19.05. - 26.05.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
Sleva 32% 54 590 Kč 36 890 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
26.05. - 02.06.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
Sleva 31% 55 190 Kč 38 290 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)

červen 2024

02.06. - 09.06.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
Sleva 20% 59 190 Kč 47 290 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
09.06. - 16.06.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
Sleva 19% 59 190 Kč 47 690 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
16.06. - 23.06.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
Sleva 16% 59 190 Kč 49 690 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
23.06. - 30.06.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
Sleva 16% 60 790 Kč 50 990 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
30.06. - 07.07.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
Sleva 16% 67 990 Kč 56 990 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)

červenec 2024

07.07. - 14.07.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
Sleva 16% 68 890 Kč 57 590 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
14.07. - 21.07.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
Sleva 17% 77 390 Kč 64 390 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
21.07. - 28.07.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
Sleva 17% 76 890 Kč 63 890 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
28.07. - 04.08.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
Sleva 23% 77 990 Kč 59 790 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)

srpen 2024

04.08. - 11.08.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
Sleva 23% 77 890 Kč 60 290 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
11.08. - 18.08.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
Sleva 24% 84 190 Kč 64 190 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
18.08. - 25.08.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
Sleva 17% 75 490 Kč 62 590 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
25.08. - 01.09.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
Sleva 16% 66 890 Kč 55 890 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)

září 2024

01.09. - 08.09.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
Sleva 17% 65 790 Kč 54 690 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
08.09. - 15.09.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
Sleva 20% 59 190 Kč 47 290 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
15.09. - 22.09.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
Sleva 20% 58 490 Kč 46 890 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
22.09. - 29.09.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
Sleva 20% 54 590 Kč 43 890 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
29.09. - 06.10.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
Sleva 20% 54 590 Kč 43 890 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)

říjen 2024

06.10. - 13.10.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
36 890 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)

Cena zahrnuje

  • LETECKÝ ZÁJEZD: zpáteční letenku včetně tax, transfer z/na letiště, ubytování s polopenzí, služby delegáta (od 30.5. do 6.10.2024)
  • VLASTNÍ DOPRAVA: ubytování s polopenzí, služby delegáta (od 30.5. do 6.10.2024)

Cena nezahrnuje

  • Poplatky na místě: POVINNÉ:
  • Pobytová taxa € 4/osoba/den. Taxu neplatí děti do 10 let a hendikepované osoby + 1 doprovázející osoba hendikepovaného (konzultujte prosím předem v CK)
  • Dětská postýlka pro dítě do 2 let: € 15/den
  • Při příjezdu je hostům zablokováno na kreditní kartě € 500/pokoj/týden pro případnou konzumaci, která je při odjezdu vyúčtována