Val di Fassa e Carezza - SELLA RONDA - Val di Fassa, Penia di Canazei - St. Maria ad Nives


  • ubytování: hotel **ubytování: hotel **
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy

Skiareál Dolomiti Superski - Sella Ronda - Val di Fassa

Penia di Canazei - hotel S. MARIA AD NIVES**



Ubytování: h otel S. MARIA AD NIVES se nachází ve vesničce Penia di Canazei. Jedná se o jednodušší hotel, několik u sebe stojících budov. Nabízí ubytování v prostorných pokojích, zařízených v horském stylu. Hotel je vysoko položen, cca 1500 m.n.m. a nabízí úchvatné výhledy na okolní masívy Dolomit, leží pod masívem samotné Marmolady, královny Dolomit.

Cca 500 m od centra Alba di Canazei, 2,5 km od krásného a rušného Canazei. 100 m od skibusu (1,5 €, do mírného kopce).

Výhodou je blízkost sjezdových tratí - 350 m od sjezdových tratí Alba di Canazei - Ciampac - Buffaure. Kabinová lanovka Canazei na Belvedere - Pordoi - 5 min skibusem (cca 2 km) s přímým napojením na okruh Sella Ronda.

Minimarket Penia, bar cca 500 m.



Vybavení: recepce, restaurace, bar, společenská místnost, internet WiFi, místnost s TV, herna (stolní tenis), výtah, lyžárna (vyhřívané sušáky), sluneční terasa, parkoviště.



Pokoje: pro 2–3 osoby s možností až 2 přistýlek (3. a 4. postele mohou být patrové), s vlastním příslušenstvím (WC, sprcha nebo vana), TV a fénem.



Stravování: polopenze - snídaně bufetový stůl, večeře tříchodová (předkrm buffet) a výběr ze 2 hl. chodů. Výborná kuchyně.



Lyžařský areál Dolomiti Superski:

- zasněžené a slunné svahy, krásná příroda, největší lyžařská oblast v Itálii. 12 oblastí (Val di Fassa, Marmolada, Val Gardena, Alta Badia …) s 1200 km upravených sjezdovek (vše na jeden skipas);

- přímé napojení na Sella Rondu: za celý den lze objet sedlo Sella v obou směrech na lyžích (20–22 km);



Lyžařský areál Val di Fassa - Carezza :

- je součástí Dolomiti Superski. Jeden z panoramaticky nejúchvatnějších areálů. Tvoří celou čtvrtinu Sella Rondy. Zahrnuje 7 lyžařských středisek, 210 km sjezdovek, 81 vleků.. Střediska jako Buffaure, Karersee, Vigo di Fassa, Campitello, Canazei, Belvedere, Pass Pordoi, Pozza di Fassa, Canazei... Lyžujte na masívech Sasso Lungo, Marmolada, Sella či Rosengarten..

Poloha: Skiareál Dolomiti Superski - Sella Ronda - Val di Fassa
Penia di Canazei - hotel S. MARIA AD NIVES**

Doprava: autokarem

Odjezdová a svozová místa: Česká Třebová, Litomyšl, Ústí nad Orlicí, Vysoké Mýto, Holice nebo Chrudim, Pardubice, Hradec Králové, Poděbrady (OMV), Praha, Beroun, Plzeň, Rozvadov;

+ 300 Kč: Lanškroun, Moravská Třebová, Svitavy, Choceň, Žamberk, Letohrad, Vamberk.

Skupiny nad 8 osob - odjezdová místa lze přizpůsobit dle jejich potřeb.

Čas odjezdu i příjezdu bude přizpůsoben trase, provozu a povětrnostním podmínkám. Je nutné počítat s odchylkou až dvě hodiny. Vše bude upřesněno v podrobných pokynech, které cestovní kancelář rozešle týden před odjezdem. Zastávky autobusu budou v souladu s platnými dopravními předpisy, maximálně po 3–4,5 hodinách jízdy v délce 15–45 minut dle potřeb řidiče.

Ubytování: hotel **

Hotel S. MARIA AD NIVES se nachází ve vesničce Penia di Canazei. Jedná se o jednodušší hotel, několik u sebe stojících budov. Nabízí ubytování v prostorných pokojích, zařízených v horském stylu. Hotel je vysoko položen, cca 1500 m.n.m. a nabízí úchvatné výhledy na okolní masívy Dolomit, leží pod masívem samotné Marmolady, královny Dolomit. 
Cca 500 m od centra Alba di Canazei, 2,5 km od krásného a rušného Canazei. 100 m od skibusu (1,5 €, do mírného kopce). 
Výhodou je blízkost sjezdových tratí - 350 m od sjezdových tratí Alba di Canazei - Ciampac - Buffaure.  Kabinová lanovka Canazei na Belvedere - Pordoi - 5 min skibusem (cca 2 km) s přímým napojením na okruh Sella Ronda. Minimarket Penia, bar cca 500 m. 
Vybavení:  recepce, restaurace, bar, společenská místnost, internet WiFi, místnost s TV, herna (stolní tenis), výtah, lyžárna (vyhřívané sušáky), sluneční terasa, parkoviště. 
Pokoje:  pro 2–3 osoby s možností až 2 přistýlek (3. a 4. postele mohou být patrové), s vlastním příslušenstvím (WC, sprcha nebo vana), TV a fénem.

Program zájezdu

1. den: : Odjezd z ČR ve večerních hodinách (Česká Třebová okolo 18.00) směrem Plzeň, Mnichov, Brenner, Bolzano.
2. den: : Ráno přijedeme do hotelu, převlékneme se a půjdeme lyžovat. Stanice skibusu na přímé napojení na Sella Rondu je cca 100 m od hotelu. Skiareál Buffaure cca 350 m. Po lyžování ubytování, večeře.
3. den: : Po snídani celodenní lyžování, večeře. Poloha hotelu je skvělá, je možné objet celou Sella Rondu (zelenou i v protisměru oranžovou), lyžovat v Arrabě na Marmoladě či na Belvederu - Passo Pordoi, sousedním údolím je i Val Gardena, dojet po lyžích lze i do Alta Badie. Lze využívat méně frekventovaný areál Buffaure, přímo v Albě.
4. den: : Po snídani celodenní lyžování, večeře. Poloha hotelu je skvělá, je možné objet celou Sella Rondu (zelenou i v protisměru oranžovou), lyžovat v Arrabě na Marmoladě či na Belvederu - Passo Pordoi, sousedním údolím je i Val Gardena, dojet po lyžích lze i do Alta Badie. Lze využívat méně frekventovaný areál Buffaure, přímo v Albě.
5. den: : Po snídani vyklidíme pokoje a čeká nás ještě celodenní lyžování. Po lyžování převlečení v hotelu a odjezd zpět do ČR.
6. den: : Návrat do ČR v časných ranních hodinách (Česká Třebová okolo 6.00), další dle trasy.

Cena zahrnuje

  • dopravu zájezdovým autobusem s WC a klimatizací;
  • 3x ubytování ve 2–3 lůžkových pokojích s příslušenstvím v **hotelu S. MARIA AD NIVES;
  • 3x polopenzi (snídaně formou bufetového stolu,  večeře tříchodová večeře - výběr ze 2 hlavních jídel);
  • služby technického doprovodu;
  • pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • pojištění léčebných výloh pro lyžaře, odpovědnosti a storna Allianz pojišťovny, a. s. (664 Kč dospělý, 332 Kč dítě do 15 let, 1328 Kč senior nad 70 let);
  • pobytové taxy (asi 1  €/os./noc, nutno platit na místě);
  • příplatek za jednolůžkový pokoj 1500 Kč (při včasném přihlášení lze doobsadit);
  • skipass Dolomiti Superski - skipasy: cena čtyřdenního skipasu Val di Fassa - Carezza: 205 € dospělý, 144 € mládež (nar. po 28. 11. 2004), 185 € senior (nar. před 28. 11. 1955), dítě (nar. po 28. 11. 2012) v doprovodu rodičů: zdarma;
  • cena čtyřdenního skipasu Dolomiti Superski: 236 € dospělý, 165 € mládež (nar. po 28. 11. 2004), 212 € senior (nar. před 28. 11. 1955), dítě (nar. po 28. 11. 2012) v doprovodu rodičů: zdarma;