San Teodoro - Li Suari ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Příjemný hotel v přízemních vilkách v blízkosti centra městečka San Teodoro vhodný jak pro páry, tak pro rodiny s dětmi. Bungalovy jsou umístěny do velké květinové zahrady.

Poloha: Hotel Li Suari se nachází na východním pobřeží Sardinie u městečka San Teodoro, v části zvané Punta Isuledda. Oblast San Teodoro je jedna nejpůvabnějších ale i nejzábavnějších částí východního pobřeží Sardinie. Hotel leží 250 metrů od krásné písečné pláže "Cala d´Ambra" a 600 metrů od vyhlášené veřejné pláže "Isuledda" a 1200 m od centra města.
San Teodoro se díky své klidné poloze, přírodním krásám a jedinečnosti svého pobřeží stalo perlou severovýchodního pobřeží Sardinie. Příroda je zde zastoupena typickým středozemním porostem (tzv. "macchia mediterranea", kvetoucími bylinnými keři, které provoní celé okolí), na pobřeží se zde střídají větrem a mořem ošlehané útesy s nádhernými bílými písečnými plážemi, které jsou omývané průzračným mořem hrajícím azurovými barvami.

Pláž: V blízkosti se nachází vyhlášená pláž L´Isuledda, která je známá především pro svůj bílý jemný písek a krystalicky čisté moře. Z hotelu se na ní dostanete krátkou procházkou po pěší cestě obklopené typickou středomořskou vegetací.
Hostům je k dispozici set 2 lehátek a slunečníku v areálu hotelové zahrady a na pláži - 1. řada je za poplatek €10/den, platí do vyčerpání kapacity. Plážové ručníky jsou k dispozici zdarma 1 osuška/pobyt/osoba, za poplatek případná výměna.

Sport a zábava: Hostům jsou k dispozici dva bazény, jeden z nich je pro děti, jsou vybaveny lehátky a slunečníky. Víceúčelové hřiště, tenisový kurt, hřiště na bocce, stolní tenis, plážový soccer a volejbal. Za poplatek kurzy v potápěčském centru, možnost bezplatných potápěcích zkoušek v bazénu.
Animační a sportovní kurzy (13.6.-12.9.) za asistence profesionálního týmu animátorů.

Během sezóny se střídají divadelní představení s muzikálními výstupy s charakteristickou scenografií a teatrálními kostými.

Kromě těchto vystoupení se organizují latinsko-americké tance, piano bar, cabaret, kolektivní kurzy tenisu, kánoe, plavání, aerobní gymnastiky, acqua gym, stepu, lukostřelby.
Za poplatek možné vypůjčení městských i horských kol.

Wellness & beauty: Malé masérské centrum.

Pro děti: Miniklub pro děti ve věku 5 - 11 let a Junior klub pro děti ve věku 12 - 17 let s doprovodným program v předem určených hodinách. Venkovní dětské hřiště, sportovní program zahrnující tenis, plavání e plážové sporty. V restauraci jsou vyhraněná místa pro děti z Mini clubu za asistence animátorů.

Další služby: Za poplatek baby sitting, centrum exkurzí.

Speciální nabídky: FIRST MINUTE SLEVY JIŽ ZAPOČÍTANÉ V CENÁCH ZÁJEZDU:

20 % z ceny ubytování v období 9.6.-3.7. a 11.9.-16.10.2021 při objednání do 15.5.2021

7 = 6 - 7 nocí za cenu 6 v období 9.5.-30.5. a 19.9.-17.10. 2021

Stravování: all inclusive

Stravování formou all inclusive zahrnuje: plnou penzi formou bufetu včetně nápojů (místní rozlévané víno, voda nealkoholické nápoje z post mixu). Prodloužená italská snídaně do 12:00 na baru (croissant, koblihy). Otevřený bar u bazénu během dne (8:30-24:00) s nealkoholickými nápoji společně se svačinou. (Nejsou zahrnuty nápoje v lahvích, zrmzliny a caffeterie).

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Hostům je k dispozici 24 hodinová recepce, internet point, trezor, soukromé nehlídané parkoviště, klimatizovaná restaurace, bar s verandou, butik/obchůdek s novinami a tabákem, dětský koutek a sál s televizí. Wi-fi je zdarma na recepci a u bazénu, za poplatek služby masážního centra. Hotel přijímá karty Visa, Marstercard a American Express.

Všech 90 pokojů se nachází v přízemí a má individuální vstup do zahrady. Pokoje jsou zařízeny v typickém sardinském stylu v barvách slunce a pláže, jsou vybaveny minibarem, TV SAT, telefonem, trezorem, klimatizací a mají zastřešenou verandu se stolkem a židlemi. V koupelnách jsou sprchové kouty a fén.

STANDARD - dvoulůžkové pokoje a možností postýlky. Max. obsazenost 2 dospělí + INF
COMFORT - jsou prostornější než pokoje Standard, manželská postel, nebo oddělená lůžka s možností 3. i 4. přistýlky (řešeno palandou)
FAMILY - buď dva dvoulůžkové pokoje s jednou koupelnou, nebo prostorný pokoj s výsekem pro manželskou postel a dvě oddělená lůžka. Na vyžádání možnost pátého lůžka.

Jednolůžkové pokoje jsou vždy na vyžádání - dle aktuální kapacity hotelu.


Check-in od 15:00, check-out do 11:00.


Cena zahrnuje

  • LETECKÝ ZÁJEZD: zpáteční letenku včetně tax, transfer z/na letiště, ubytování včetně soft all inclusive, služby delegáta od 29. 5. do 3. 10. 2021
  • VLASTNÍ DOPRAVA: ubytování včetně soft all inclusive, služby delegáta od 29. 5. do 3. 10. 2021

Cena nezahrnuje

  • Pojištění - doporučujeme sjednat