Hurghada - Regina Resort & Aquapark


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Menší hotelový komplex nedaleko Hurghady nabízí menší aquapark a také skluzavky pro ty nejmenší. Na své si přijdou i potápěči, jelikož hotel disponuje i vlastním potápěčským centrem. Letiště je vzdáleno pouhých 7 kilometrů od hotelu.

Ubytování

Všechny pokoje nabízí výhled na moře nebo do zahrady a jsou moderně zařízené a klimatizované. Každý pokoj a bungalov má TV, minibar a vlastní koupelnu s bezplatnými toaletními potřebami a také balkon či terasu.

Stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu; pozdní snídaně, svačiny během dne. Místní rozlévané alkoholické i nealkoholické nápoje k dispozici 24 hodin. Odpolední káva, čaj zmrzlina celý den.

Vybavení hotelu

K vybavení objektu patří recepce, několik barů a restaurací (bufetová a italská á la carte), několik barů, internet café, diskotéka, SPA centrum, dětské hřiště, několik bazénů a aquapark.

Aktivity

Za poplatek letovisko zajistí vodní sporty, jako je šnorchlování, potápění a windsurfing. Můžete se také těšit na masáže, saunu nebo tureckou parní lázeň ve zpoplatněném wellness centru.

POUZE PRO LETY S AIR CAIRO

ZDARMA změna termínu všem osobám, které jsou uvedeny na jedné smlouvě o zájezdu do Egypta pokud je některý z klientů pozitivní na Covid-19 před odletem do Egypta, nebo má nařízenou karanténu lékařem či hygienou. Je nutno doložit písemným potvrzením. Nutno zrušit, či změnit alespoň 24 hodin před odletem, pokud tak nebude učiněno, mohou být aplikovány storno poplatky vč. poplatků za změnu letenek.

Zvýšená hygienická opatření – dezinfekce zavazadel po příjezdu, před check-in je cestujícím měřena teplota, stravování – výběr z menu, a la carte nebo jídlo s sebou, bufet i postmix – servírovaný hotelovým personálem, žádné snacky ve veřejných prostorách, ubytování a veřejné prostory - odstraněny dekorativní předměty, restaurace – max 6 osob u stolu, pokud se jedná o 1 rodinu, preferované venkovní stolování, shisha není povolena, omezené plážové aktivity, hotelové bazény – pravidelné dezinfekce lehátek, vířivka, sauna pára, masáže dočasně mimo provoz, fitness centrum – po použití hosta kompletně dezinfikováno, potápěčské centrum – dezinfikují veškeré vybavení, dětský klub – maximální počet dětí ve skupině je 8, primárně venkovní aktivity, diskotéka uzavřena.

Veškeré služby v hotelu mohou být ovlivněny opatřením proti šíření COVID 19

Poloha: Egypt

Pláž: Písečná pláž s pozvolným vstupem do vody přímo u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma.

Při vstupu Egypta se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 6 měsíců po návratu z destinace.

COVID - 19 aktuální podmínky vstupu sledujte na stránkách MZV - https://www.mzv.cz/cairo/cz/viza_a_konzularni_informace/aktualne_ztizene_podminky_cestovani_do.html

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 23 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta. Vízum povinné pro všechny občany ČR - platné na 30 dní (do konce dubna 2021 je zrušena vízová povinnost pro občany ČR a SR s přímým letem a voucherem na ubytování)