Poreč - Parentino Valamar hotel ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poreč je největším střediskem cestovního ruchu na Istrii a je pozoruhodná svými historickými památkami. V 6. a 7. stol. zde zanechalo své stopy byzantské panství, ve 13. stol. Benátská republika. Jsou zde pozůstatky římských chrámů. Eufraziova bazilika s nádhernými mozaikami, románské a gotické stavby. Po první světové válce připadla Poreč, stejně jako celá Istrie, Italskému království. Všechna tato významná období se připomínají cennými stavebními památkami. Na západním pobřeží Istrijského poloostrova, v oblasti příjemně členité a s mnoha ostrůvky a poloostrovy, se v délce 64 km rozkládá Porečská Riviéra. Moderní střediska turistiky vznikla v návaznosti na staré městečko. Jsou to např. Špadiči, Plava Laguna, Červar, Brulo nebo Pical. Poreč obdržela 1. místo 7x za sebou v soutěži o „Modrý květ“ - nejlepší město na pobřeží Jadranu.

Poloha: do 250 m od moře

Vybavení: směnárna, bazén venkovní, wellness centrum, WI-FI k dispozici dle popisu, bazén dětský, lehátka u bazénu, slunečníky u bazénu, bar u bazénu, bar na pláži, úschovna jízdních kol, restaurace.

Sport a zábava: animace pro děti, animace pro dospělé, fitness studio, tenisové dvorce, vodní sporty, hřiště pro míčové hry.

DĚTI DO 2 LET BEZ NÁROKU NA LŮŽKO - ZDARMA


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 31.1.2022 SLEVA (EB) 15% Z CENY UBYTOVÁNÍ !!!

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Parentino Valamar hotel

Valamar Parentino Hotel (bývalý Záhřeb) se nachází v blízkosti nádherné oblázkové pláže Val Parentino a pouhých pět minut chůze od starého města Poreč, kam jezdí i turistický vláček podle pobřeží.

Hosté mají k dispozici WI-FI na recepci, směnárnu, hotelovou restauraci Mediterraneo, kde se podává strava formou bufetu včetně nealkoholických nápojů z automatu.  Dále 2 venkovní bazény a mělký dětský bazén, lehátka a slunečníky u bazénu (bez příplatku), Wellness centrum Sun & Spa. U bazénu můžete navštívit Oliva Grill nebo Lobby Bar, zatímco Beach Snack Bar, Splash Beach Bar a La Pentola Trattoria Italiana čekají na své hosty na pláži.

Pokoje v hotelu jsou vybaveny klimatizací, LCD SAT/TV, sprchou nebo vanou, přímým telefonem, fénem, sejfem, detektorem kouře, minibarem, Wi-Fi, balkonem, některé na mořskou stranu viz ceník.

Naše CK nabízí tyto typy pokojů:

POKOJ TYPU SUPERIOR, BALKON: Balkon / výhled do parku, manželská postel nebo oddělené postele (180x200), max. obsazení 2 osoby.

POKOJ SUPERIOR BALKON MOŘE: balkon / moře, manželská postel nebo oddělené postele (180x200), max. obsazení 2 osoby.

TŘÍLŮŽKOVÝ POKOJ TYPU SUPERIOR, BALKON: Balkon, manželská postel nebo oddělené postele (180x200) + pohovka, max. obsazenost 3 osoby.

PRÉMIOVÝ TŘÍLŮŽKOVÝ POKOJ, BALKON: balkon, manželská postel (180x200) + pohovka, max. obsazení 3 osoby.

STANDARDNÍ RODINNÝ POKOJ, BALKON. balkon, manželská postel nebo oddělené postele (180x200) + rozkládací gauč, max. obsazení 4 osoby.

RODINNÝ POKOJ TYPU SUPERIOR, BALKON: balkon, 1 ložnice s manželskou postelí (200x200) + 2 lůžka v denní místnosti oddělené posuvnými dveřmi, max. obsazení 4 osoby.

RODINNÉ APARTMÁ PREMIUM JUNIOR, BALKON: balkon, ložnice s manželskou postelí (200x200), denní místnost se 2 lůžky, max. obsazení 4 osoby.

Ke sportovnímu vyžití je možné využít vodní sporty na pláži (za příplatek), tenisové kurty a další sportoviště v blízkosti hotelu (za příplatek). Hotel organizuje denní cvičení, fitness a rekreační program a večerní hudební a zábavné programy. Animační programy nejen pro děti včetně vybavené dětské herny Super Maro, ale i pro dospělé. Hotel nabízí úschovnu kol.

Pláže jsou skalnaté, přírodní kamenité, betonové a oblázkové vzdálené cca 200 m. Hotel Parentino je ideální volbou pro aktivní a zábavnou rodinnou dovolenou.

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování
  • 7x polopenze - švédský stůl, u večeří neomezeně nealkoholické točené místní nápoje (ovocné šťávy, voda)
  • úklid pokoje
  • výměna ručníků
  • závěrečný úklid
  • pobytová taxa
  • Wi-Fi na recepci
  • klimatizace
  • doprava

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • parkovné 3 EUR/den/auto - platí se na místě
  • Dětská postýlka pro dítě do 2 let (na vyžádání) 5 EUR/den - platí se na místě v recepci