Kvarnerské Přímoří a Lika - Crikvenica - Selce - Hotel KLEK


  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Hotel Klek se nachází v přístavním městečku Selce přibližně 3 km od známého letoviska Crikvenica, přímo u pláže. Ubytování je odděleno pouze místní komunikací. Pokoje jsou účelně vybavené a nabízí pokoje pro 2 - 4 osoby.
Hotel Klek se nachází v přístavním městečku Selce přibližně 3 km od známého letoviska Crikvenica, přímo u pláže. Ubytování je odděleno pouze místní komunikací. Pokoje jsou účelně vybavené a nabízí pokoje pro 2 - 4 osoby. V přízemí je velká restaurace, která má i letní krytou zahrádku pro hosty. Kuchaři vaří Chorvatské lokální pokrmy. V těsné blízkosti u ubytování se nachází krásná písečná pláž, na které je možné na místě dokoupit plážový servis. O kousek dál jsou oblázkové pláže a betonová plata na slunění. Místo je vhodné pro rodiny s dětmi. V dochozí vzdálenosti jsou k dispozici další restaurace, bary, cukrárny, obchody se suvenýry, směnárna a také obchod s potravinami. Přímo u penzionu není možné parkovat. Je možné si před penzion najet a vyložit zavazadla, ale pouze na chvíli. Parkoviště je zajištěno 400 metrů od penzionu a je zpoplatněno. Poplatek se platí na recepci ve výši 5€/den.
Vybavení celku: recepce, terasa, restaurace, Wi-Fi internet, klimatizace
Vzdálenosti: od pláže - písečná pláž, betonová mola 20.00 m, od centra - centrum města Selce 50.00 m, od centra - centrum města Crikvenica 3.00 km

Stravování: polopenze

snídaně - bufetové, večeře - servírované, výběr z 5 menu, salátový bufet

Doprava: vlastní

vlastní nebo za příplatek autobusem

Ubytování: hotel

Vybavení pokojů: příslušenství, TV/SAT, klimatizace, většina pokojů je vybavena lednicí na pokoji
POKOJ STANDARD - 2 až 4 lůžkový pokoj s výhledem na park bez balkónu
POKOJ COMFORT - 2 až 4 lůžkový pokoj s výhledem na moře s balkónem. dítě do 3,99 let zdarma. možné i zkrácené/prodloužené pobyty. nástup možný libovolně kterýkoliv den.


Pořadatelem zájezdu je CK FEDE, s.r.o.