Silvestr v Londýně - Silvestrovský Londýn s ohňostrojem včetně trajektu + sekt do páru


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy

Přijeďte oslavit konec roku do Velké Británie a přímo v londýnských ulicích odpočítávejte vteřiny do nového roku! Čeká vás i poutavé objevování všech zajímavých a slavných památek, které Londýn nabízí.

Program zájezdu

1. den: Odjezd z ČR: Odjezd z ČR v dopoledních hodinách.
2. den: Londýn - Greenwich a City: V ranních hodinách příjezd do Londýna. Čeká vás prohlídka parku Greenwich - prohlédnete si nultý poledník, královskou observatoř, námořnické muzeum, Cutty Sark, a poté se přesunete vlakem do části City. Tady uvidíte Southwarskou katedrálu, divadlo Globe , kde působil William Shakespeare, Taten Modern, Millenium Bridge , Katedrálu sv. Pavla, Tower of London, Tower Bridge nebo křižník Belfast. Přesunete se vlakem zpět do Greenwich, následuje odjezd autobusem na hotel.
3. den: Silvestrovská oslava v Londýně: Přejedete do čtvrti Mayfair , kde se nachází Muzeum voskových figurín M.Tussands . Nakouknete do ulice Baker Street s Muzeem Sherlocka Holmese, a poté zamíříte na nákupy do Oxford Street, kde bude osobní volno. Projdete přes proslulé náměstí Covent Garden , kde je i známá Ópera. A nakonec proběhnou očekávané silvestrovské oslavy v ulicích Londýna , na Trafalgerském náměstí nebo nábřeží Temže. Po půlnočním přípitku z Londýna zamíříte na hotel.
4. den: Londýn: Odjezd do Londýna, kde vás čeká plavba po Temži , odkud uvidíte východní předměstí Greenwich, oblast Docklands s výškovou budovou Canary Wharf, světoznámý most Tower Bridge postavený za vlády královny Viktorie, londýnskou pevnost Tower a křižník HMS Belfast, který je zakotvený na Temži. Dále zahlédnete Katedrálu sv. Pavla, Národní divadlo a Parlament se zvonem Big Ben, bankovní čtvrť City of London, loď Zlatý jelen, Shakespearovo divadlo Globe či galerii Tate Modern. Neohrožení se mohou těšit na další program. Následuje totiž projížďka na největším ruském kole v Evropě London Eye , odkud viditelnost po celém Londýně dosahuje až do vzdálenosti 30 km. Až se dostatečně pokocháte, prohlédnete si vládní čtvrť Whitehall, ulici Downing Street, kde sídlí ministerský předseda Velké Británie, a Westminsterské opatství. Nevynecháte ani sídlo královny Buckinghamský palác , náměstí Piccadilly Circus a náměstí Trafalgar Square. Nabízí se i možnost navštívit Národní galerii (vstup zdarma). Na náměstí Leicester Squares bude prostor k nákupu suvenýrů. Večer odjezd do ČR.
5. den: Příjezd do ČR: Příjezd do ČR v odpoledních/večerních hodinách.