Fujairah - FUJAIRAH ROTANA RESORT & SPA *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží u Indického oceánu na klidném místě v emirátu Fujairah. Je obklopen krásnou zahradou. Městečko Fujairah je vzdáleno 45 km a Dubaj 140 km. 15 km od hotelu se nachází vesnice Dibba. Hotel zajišťuje dopravu busem do Dubaje a zpět za poplatek 14 USD (každé pondělí a středu).

Pláž: Hotel leží přímo u dlouhé písečné pláže Al Aqah.

Vybavení: Luxusní hotelový komplex vhodný pro všechny věkové kategorie a rodiny s dětmi. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, restaurace na pláži, lobby bar, koktejl bar, kavárna, bar u bazénu, internetové připojení, obchody, konferenční sál, kadeřnictví, kosmetický salón, čistírna.

Sport a zábava: Venkovní bazén, fitness centrum, lázně, jacuzzi, masáže, léčebné procedury, tenisové kurty, stolní tenis, plážový volejbal, plážový fotbal, vodní sporty, potápěčské centrum.

Pro děti: Bazén, hřiště, miniklub.

Poznámka: Od roku 2012 musí mít každé dítě svůj cestovní pas.Letecká přeprava je zajištěna přímou linkou na trase Praha - Dubaj - Praha. Uvedená cena zájezdu zahrnuje letenku v optimální knihovací třídě. Pro vstup do SAE musí mít klient cestovní pas platný ještě minimálně 6 měsíců po návratu a NESMÍ obsahovat razítko Izraele.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: snídaně

Polopenze (snídaně + obědy) nebo All inclusive.
All inclusive zahrnuje:
-snídaně, obědy a večeře formou bufetu v hlavní restauraci včetně nápojů 
-11:00 - 23:00 nealkoholické a alkoholické nápoje (voda, limonády, víno, pivo, likéry)

Ubytování: hotel *****

Komfortně vybavení pokoje s vlastním sociálním zařízením, klimatizací, minibarem, sejfem, TV se satelitním příjmem, telefonem. intenretem, rychlovarnou konvicí (včetně čaje a kávy), láhví vody a balkónem nebo terasou.