Dámská jízda v Dubaji + PLAVBA V DUBAI MARINA + LET BALÓNEM (letecky z Prahy)


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Dámy, připravte se na výjimečnou dovolenou… V příjemné společnosti, mezi světovými „nej“. Poznáte Dubaj z lodní paluby, při letu balónem i v džípu na dunách pouště. Rozhlédnete se z nejvyšší budovy světa, budete usrkávat cappuccino se zlatou pěnou uvnitř nejdražšího hotelu, nakoupíte v luxusních buticích a užijete si moře. Zahoďte starosti stranou a vyrazte na dámskou jízdu do Dubaje!

Program může být přizpůsoben aktuálním okolnostem na místě. Časy příletu a odletu jsou určeny aktuálním letovým řádem. Ubytování je vždy možné po 14. hodině, do této doby je možné si na hotelu uschovat zavazadla.


V případě individuálního zájmu můžete absolvovat jen vybranou část programu a sejít se později na určeném místě srazu nebo se vrátit na hotel samostatně.


Průvodce neprovádí klienty uvnitř památek, pokud není v programu uvedeno jinak.

Podmínky pro přepravu zavazadel: Zavazadlo v ceně zájezdu:  malé kabinové zavazadlo o hmotnosti do 8 kg a max. rozměrech 56 x 45 x 25 cm, včetně držadla, postranní kapsy a kol (toto zavazadlo jde na palubu letadla)

Zavazadlo v ceně zájezdu:  odbavované zavazadlo o hmotnosti do 23 kg, max. délka jedné strany do 150 cm, součet tří stran do 250 cm (toto zavazadlo bude odbaveno do podpalubí)


Podmínky vždy platí pro jednoho cestujícího, pokud není uvedeno jinak.

Hmotnosti zavazadel nelze sčítat.

Každý pasažér musí mít své vlastní zavazadlo dle uvedených podmínek. Zavazadlo k odbavení (pokud není v ceně) lze objednat nejpozději 30 dní před termínem zájezdu.

Vstupné: Tyto vstupenky do vybraných památek a případné fakultativní výlety si můžete před zájezdem u nás přiobjednat. S možností prohlídky je počítáno v programu zájezdu. Klienti, kteří se prohlídky nezúčastní, mohou tento čas využít např. vlastním volným programem:

Let horkovzdušným balónem nad dubajskou pouští

Dospělý 10800.00 Kč

Plavba v Dubaj Marina

Dospělý 1650.00 Kč

Burj Khalifa – vyhlídka ze 154. patra (+ 152. a 153. patra)

Dospělý 5400.00 Kč

Dubai Frame

Dospělý 400.00 Kč

Cestovní pojištění: Kooperativa B Svět (100 Kč / den / osoba)
Slavia D - Travel High 2.0 + STORNO (174 Kč / den / osoba)
Slavia E - Travel OVERSEAS 2.0 + STORNO (250 Kč / den / osoba)
Srovnání pojištění

Stravování: snídaně

snídaně v hotelu formou bufetu
možnost občerstvení a nákupů v okolí hotelu

Ubytování: hotel ***

ubytování ve dvoulůžkových pokojích s vlastním soc. zařízením
hotel v dosahu místního MHD

Program zájezdu

1. den: Odlet z Prahy v dopoledních hodinách, přílet do Dubaje, objednaným autobusem přesun na hotel a ubytování.
2. den: Dámská jízda začíná! Čeká nás vyhlídková plavba v Dubai Marina, luxusní nákupy či výhledy z nejvyšší budovy světa. Den zakončíme fantastickou show dubajské fontány. Ráno začneme poznávání města opravdu luxusně. V ultramoderní čtvrti Dubai Marina nás čeká vyhlídková plavba lodí . Na palubě se budeme kochat výhledy na vyblýskané mrakodrapy a megastavby a dáme si i drobné občerstvení. Společně budeme obdivovat díla, která je schopen vytvořit člověk. Uvidíme moderní výškové budovy v místech, kde bývala ještě před 60 lety poušť.  Odpoledne se přesuneme do nákupního centra Dubai Mall, kde se ponoříme do nákupů. Dubai Mall je největší nákupní středisko ve Spojených arabských emirátech a naleznete zde přes 1 200 obchodů , několik kin, obří akvárium, bruslařský stadion atd. Symbolem této čtvrti je nejvyšší budova na světě – Burj Khalifa, která měří 828 metrů a má 163 pater. Fakultativně mohou zájemci vyjet do salonku ve 154. patře.  Den zakončíme podvečerní podívanou na Dubai Fountain, která je dlouhá přes 250 metrů. Jedná se o jedinečnou show , kdy voda stříká až do výšky 150 metrů a osvětluje ji několik tisíc reflektorů . Návrat na hotel společně s průvodkyní nebo později individuálně.
3. den: Dnes se podíváme na ohromné akvárium Ztracené komory v hotelu Atlantis a ochutnáme zlaté cappuccino v Burj Al Arab. V podvečer si užijeme jízdu džípy v dunách pouště. Ráno přejedeme objednaným autobusem na jeden z hlavních symbolů Dubaje –  uměle vytvořenou palmu  Palm Jumeirah. Především zde uvidíte luxusní hotel Atlantis, kde se nachází úžasné akvárium Ztracené komory . Akvárium je domovem 65 000 mořských živočichů . Odpoledne se přesuneme k nejluxusnějšímu hotelu na světě Burj Al Arab. Nejdřív se projdeme po krytém souku (tržišti) a poplujeme tradiční lodičkou abrou po kanále okolo tržiště. Následně bude možné za příplatek absolvovat návštěvu samotného Burj Al Arab s ochutnávkou nejluxusnějšího cappuccina, které je zdobeno 24karátovým zlatem. V pozdním odpoledni zažijeme jedinečnou jízdu džípem po dunách  Arabské pouště . Naším cílem bude beduínský kemp , kde vás čeká pohoštění kávou, čajem a večeře formou bufetu. Výlet zahrnuje i další autentické zážitky pro zvědavé zájemce – focení v tradičních oděvech, malování henou na kůži , kouření vodní dýmky, vystoupení břišních tanečnic „tanura show“ .
4. den: Dobrodružství v Dubaji pokračuje… S odvážnými zájemkyněmi se brzy ráno vydáme na exkluzivní let balónem. Navštívíme Miracle Garden či vyhlídku Frame a dopřejeme si relax u moře. Východ slunce dnes přivítáme skutečně stylově – ve vzduchu. Představte si, že se poklidně vznášíte nad pouští, zatímco se vám před očima rozvíjí nádherná dubajská krajina. Vydejte se na prohlídku dubajské pouště při východu slunce z horkovzdušného balónu . Nalaďte se ranní kávou nebo čajem, naskočte na palubu a zažijte vzrušení ze vzletu. Užijte si výhled na východ slunce na rozsáhlé písečné duny a vzdálené hory. Plujte po obloze a hledejte divokou zvěř, jako je oryx arabský nebo gazela písečná… Pobytem ve výškách budeme pokračovat, a to návštěvou Dubai Frame . Ikonická stavba, vysoká 150 metrů, nabízí návštěvníkům na skleněné vyhlídkové stezce nádherný výhled na panorama města. Projdeme se po proskleném chodníku a pokocháme se jedinečným pohledem na novou a starou část Dubaje .  Co k pobytu v Dubaji také neodmyslitelně patří, je koupání. V případě zájmu je možné se svlažit a vykoupat na oblíbené pláži La Mer. Na závěr programu navštívíme ještě Miracle Garden, květinovou zahradu. Uchvátí nás květinové ornamenty a obrazce vystavené z více než 100 000 vysazených květin . Alternativou k programu je celodenní pobyt u moře či nákupy.
5. den: Poslední den bude, s přihlédnutím k letovému řádu, věnovaný historické části Dubaje a typickým místním trhům.  V dopoledních hodinách přejedeme objednaným autobusem do „historické“ části města – do čtvrti Bastakiya a k Dubai Creeku, kde uvidíme domy původních obyvatel s větracími komíny a divan vládnoucí rodiny Maktoumů. Navštívíme také Gold Souk (trh se zlatem) nebo Spice Souk (s kořením). V odpoledních hodinách transfer na letiště. Odlet do Prahy , přílet do České republiky v nočních hodinách.

04.12. - 08.12.24 středa - neděle
snídaně letecky
43 990 Kč
cena za 5 dní

Cena zahrnuje

  • letenka Praha – Dubaj – Praha se všemi poplatky
  • kabinové zavazadlo a odbavované dle pravidel pro přepravu zavazadel viz níže
  • doprava letiště – hotel – letiště
  • 4x ubytování
  • 4x snídaně
  • pobytová taxa
  • vstup do Burj Al Arab
  • služby průvodce (mimo individuální volno)

Cena nezahrnuje

  • vstupné na místě
  • bakšišné
  • cestovní pojištění
  • Příplatek za jednolůžkový pokoj: 6 000 Kč