Monastir - SENTIDO ROSA BEACH ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží v zahradě v oblasti Skanes, 8 km od města Sousse a 10 km od města Monastir.

Pláž: Hotel leží přímo u písečné pláže. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma (osušky na vratnou kauci).

Vybavení: Komfortní hotel, patřící do kvalitního hotelového řetězce Sentido, je vhodný pro všechny věkové kategorie i rodiny s dětmi. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, tři restaurace á la carte s kuchyní italskou, tuniskou a mezinárodní, bar u bazénu, lobby bar, bar u pláže, maurská kavárna, snack bar, internetové připojení, obchody.

Sport a zábava: Venkovní bazén, lázně, masáže, sauna, jacuzzi, tenisové kurty, stolní tenis, fitness centrum, plážový volejbal, lukostřelba, šipky, billiard, vodní sporty na pláži, animační programy, minifotbal.

Pro děti: Hřiště, miniklub. Hlídání dětí za poplatek.

Poznámka: Každé dítě musí mít vlastní cestovní pas.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: all inclusive

All inclusive 24 hodin denně.-snídaně, obědy a večeře formou bufetu včetně nápojů místní výroby-pozdní snídaně-dopolední a odpolední občerstvní-odpolední káva, čaj, zákusky-24 hodin denně nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby ve vybraných restauracích a barech hotelu dle jejich otevírací doby

Ubytování: hotel ****

Vlastní sociální zařízení, klimatizace, TV se satelitním příjmem, telefon, lednička, fén, balkón nebo terasa. Možnost až dvou přistýlek.