Djerba - GREEN PALM GOLF AND SPA ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží vedle golfového hřiště, 4 km od města Midoun, 19 km od města Houmt Souk a 30 km od letiště.

Pláž: Hotel je vzdálen 300 metrů od písečné pláže. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma. Plážový bar je v rámci All inclusive.

Vybavení: Hotel vhodný pro všechny věkové kategorie a klienty, kteří upřednostní dovolenou v menším hotelu. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, lobby bar, bar na pláži a u bazénu, hlavní restaurace, maurská kavárna, kadeřnictví, obchod, Wi-Fi připojení (v lobby zdarma).

Sport a zábava: Venkovní bazén, krytý bazén, lázně, sauna, pára, masáže, léčebné procedury, stolní tenis, tenisový kurt, minigolf, boccie, animační programy, billiard.

Pro děti: Bazén, hřiště, miniklub pro děti ve věku 4 – 12 let, animační programy.

Poznámka: Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: all inclusive

All inclusive: -snídaně, obědy a večeře formou bufetu včetně nápojů místní výroby-10:00 – 12:00 občerstvení v baru u bazénu-15:00 – 17:00 občerstvení (pizza, koláče, palačinky) na terase-10:00 – 24:00 nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby   ve vybraných restauracích a barech dle jejich otevírací doby

Ubytování: hotel ****

Vlastní sociální zařízení, klimatizace, TV se satelitním příjmem, fén, telefon, sejf (za poplatek), balkón nebo terasa. Možnost jedné přistýlky. V hotelu jsou k dispozici také pokoje s propojenými dveřmi pro větší rodinu.