Ostrov Malta - Mellieha - Hotel MELLIEHA BAY


  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Krásný hotel, oblíbený díky skvělé poloze přímo u moře a blízkosti největší písečné pláži na Maltě, se nachází na severu ostrrova, cca 3 km od historického městečka Mellieha. Ideální pro strávení rodinné dovolené a poznání ostrova.
Krásný hotel, oblíbený díky skvělé poloze přímo u moře a blízkosti největší písečné pláži na Maltě, se nachází na severu ostrova. Historické městečko Mellieha s romantickými uličkami, obchody a restauracemi je vzdáleno cca 3 km.
Kromě Melliehy můžete navštívit známou Pepkovu vesnici (Poppeye village), hlavní město Valletta, přilehlé ostrovy Comino a Gozo a další zajímavá místa, která ostorv Malta nabízí.
Hotel tvoří 313 pokojů, všechny s nádherným výhledem na Středozemní moře a Melliehu.
Ideální místo pro strávení rodinné dovolené a poznání ostrova.
Vybavení celku: recepce, výtah, restaurace, lobby bar, 2 bary u bazénu, úschovna zavazadel, knihovna, Wi-Fi připojení ve společných prostorech a pokojích, obchod se suvenýry, kadeřnictví, krásná zahrada
Vzdálenosti: od centra - Mellieha, autobusová zastávka 300 m 3.00 km, od pláže - malá písečná pláž u hotelu, cca 400 m větší písečná pláž Ghadira Bay 0.00 m

Stravování: polopenze

snídaně – bufetové, večeře – bufetové, možnost dokoupení obědů nebo all inclusive

Doprava: letecky

letecky

Ubytování: hotel

Vybavení pokojů: příslušenství, klimatizace, fén, TV, mini bar (za poplatek), trezor, Wi-Fi připojení, balkon nebo terasa s výhledem na moře. JEDNOLŮŽKOVÝ POKOJ NA VYŽÁDÁNÍ ZA PŘÍPLATEK.