Side - Sultan of Side


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Krásná písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře 250 metru od hotelu. Pláž je dostupná pěšky. Lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma. Plážový bar k dispozici.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hotelový komplex se skládá ze 3 budov, hlavní restaurace, 2 a la carte restaurace (rybí a turecká), bar u bazénu, na pláži a bar se svačinami, konferenční místnosti, kadeřnictví, fitness, lázně, obchody, diskotéka, bazén se skluzavkami, dětské bazén, krytý bazén s dětskou částí, miniklub, WiFi na recepci zdarma.

Sport a zábava: Aktivity: Animační a večerní programy pro děti i dospělé, boccia, stolní tenis, šipky, volejbal, biliár, turecké lázně, masáže, fitness, sauna, vodní sporty na pláži.

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Sultan of Side: Velmi oblíbený hotelový komplex se nachází v blízkosti starobylého městečka Side v klidnější oblasti Colakli. Hotel svými službami a atmosférou uspokojí i náročnější klientu. Do centra města Side, které je vzdáleno od hotelu 7 kilometrů se dostanete místní dopravou. Nejbližší nákupní možnosti v blízkosti hotelu. Letiště je vzdálené zhruba 65 kilometrů.

Destinace: Side
za svou popularitu vděčí jednak své poloze na poloostrově lemovaném dlouhými písečnými plážemi, jednak unikátní syntéze antiky a současnosti. Už při vstupu do města Vás uchvátí antický amfiteátr a mohutné městské hradby. Procházka malebným rybářským přístavem vede kolem útulných restaurací k Athéninu a Apollónovu chrámu. Bavlníková pole stejně jako celoročně kvetoucí vegetace umocňují nádheru tohoto proslulého letoviska. Každý, kdo touží strávit nezapomenutelnou dovolenou na kouzelných písečných plážích, by měl prožít dovolenou právě v oblasti Side.

Poznámka: Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Stravování: vlastní

ALL INCLUSIVE – snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně, lehké svačiny během dne, odpolední káva, čaj a koláče, půlnoční polévka. Rozlévané nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby od 10:00 do 24:00.

Ubytování: hotel *****

Standardní pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny centrální klimatizací, SAT / TV, telefonem, minibarem (1 láhev vody zdarma při příjezdu), trezorem (za poplatek), balkonem, koupelnou s vanou či sprchovým koutem a WC, fénem, balkonem. Na vyžádání možnost ubytování v rodinných pokojích pro max. 4 osoby a miminko do 2 let.


Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu,služby delegáta, pojištění CK proti úpadku
  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu,služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta