Side - Sorgun Akadia Luxury Hotel


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: ultra all inclusivestrava: ultra all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Sorgun Akadia Luxury Hotel

Luxusní hotel Sorgun Akadia Luxury se nachází v exkluzivní oblasti Titreyengöl a obklopuje ho řeka Manavgat, jezero, moře a borový les. Z hotelových pokojů se tak naskýtá unikátní výhled. Moderní hotel pouze pro dospělé poskytuje dostatek prostoru a každý detail byl vybudován s ohledem na to, abyste tu prožili nezapomenutelnou dovolenou. Hotelový program se především zaměřuje na obnovu fyzického a duchovního těla, uvolnění stresu a dosažení emoční stability.

Nejbližší město Manavgat se nachází 5 km od hotelu, Side 7 km a letiště v Antalyi 65 km.

PLÁŽ

Soukromá písečná pláž s oblázky se rozkládá 550 m od hotelu. Disponuje lehátky, slunečníky, osuškami, barem a restaurací zdarma. Doprava na pláž golfovými vozíky zdarma. Pronájem plážových altánů za poplatek.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 2 restaurace s obsluhou (středomořská a turecká, po předchozí rezervaci zdarma), restaurace a bistro na pláži, snack bar, patisserie, 6 barů, diskotéka, Wi-Fi zdarma, 3 venkovní bazény (1 se skluzavkami), krytý bazén, Spa centrum, kadeřnictví, obchody.

Sport a zábava: Aktivity: Animační programy pro dospělé, fitness, živá hudba, party na pláži, jóga, pilates, tai chi, jízda na kole, procházky v lese, plážový volejbal, lekce tance, vodní polo, vodní gymnastika, turecké lázně, sauna, šipky, boccia, stolní tenis, rybaření.

Za poplatek vodní sporty na pláži a masáže a procedury ve Spa centru.

Při vstupu do Turecka se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Destinace: Side
za svou popularitu vděčí jednak své poloze na poloostrově lemovaném dlouhými písečnými plážemi, jednak unikátní syntéze antiky a současnosti. Už při vstupu do města Vás uchvátí antický amfiteátr a mohutné městské hradby. Procházka malebným rybářským přístavem vede kolem útulných restaurací k Athéninu a Apollónovu chrámu. Bavlníková pole stejně jako celoročně kvetoucí vegetace umocňují nádheru tohoto proslulého letoviska. Každý, kdo touží strávit nezapomenutelnou dovolenou na kouzelných písečných plážích, by měl prožít dovolenou právě v oblasti Side.

Stravování: ultra all inclusive

ULTRA ALL INCLUSIVE – snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení během dne i noci (zmrzlina, těstoviny, pizza, mořské plody, sushi, saláty, rychlé občerstvení, gözleme, zákusky). Večeře v tématických restauracích zdarma. Neomezené množství rozlévaných nealkoholických a místních a vybraných importovaných alkoholických nápojů k dispozici 24 hodin.

Ubytování: hotel *****

P okoje Luxury jsou vybaveny klimatizací, telefonem, TV se satelitním příjmem, minibarem (denně doplňován nealko nápoji, pivem, čokoládou a oříšky), setem pro přípravu kávy a čaje, koupelnou se sprchou, WC, fénem, županem, pantoflemi, trezorem a Wi-Fi (zdarma), balkonem.

Za příplatek pokoje Luxury s výhledem na moře.


Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta