Side - Side Royal Style


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: ultra all inclusivestrava: ultra all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Pláž: Písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází 260 m od hotelu. Disponuje barem, lehátky, slunečníky a osuškami, převlékárnou a sprchami. U pláže se nachází pěkná promenáda s dětským hrištěm. Každou půlhodinu jezdí na pláž hotelový autobus.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 2 a la carte restaurace – čínská a středomořská (1x za pobyt zdarma, nutná rezervace), stánek s gözleme, patisserie, 3 bary, diskotéka, TV lounge, bazén, dětský bazén, skluzavky, Spa centrum, miniklub, dětské hřiště (u pláže), obchody, kadeřnictví.

Sport a zábava: Aktivity: Animační a večerní programy pro děti i dospělé, taneční show, kabaret, živá hudba, posilovna, turecké lázně, pára, sauna, boccia, plážový volejbal, vodní gymnastika, aerobik, šipky, stolní tenis, kulečník, za poplatek: tenisové kurty, vodní sporty na pláži a procedury ve Spa centru.

Při vstupu do Turecka se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň 150 dní od data příjezdu.

Side Royal Style: Nedávno otevřený, svěží, vzdušný a moderní hotel je báječnou volbou pro klienty všech věkových kategorií, kteří dávají přednost spíše menším komplexům. 230 pokojů je umístěno v šestipodlažní budově připomínající zámek. Kdyby vám byl hotel malý, můžete si zajít do vedlejšího sesterského hotelu Side Royal Palace a vyzkoušet jeho služby. Antické Side se nachází 7 km od hotelu, letiště v Antalyi 65 km.

Destinace: Side
za svou popularitu vděčí jednak své poloze na poloostrově lemovaném dlouhými písečnými plážemi, jednak unikátní syntéze antiky a současnosti. Už při vstupu do města Vás uchvátí antický amfiteátr a mohutné městské hradby. Procházka malebným rybářským přístavem vede kolem útulných restaurací k Athéninu a Apollónovu chrámu. Bavlníková pole stejně jako celoročně kvetoucí vegetace umocňují nádheru tohoto proslulého letoviska. Každý, kdo touží strávit nezapomenutelnou dovolenou na kouzelných písečných plážích, by měl prožít dovolenou právě v oblasti Side.

Stravování: ultra all inclusive

ULTRA ALL INCLUSIVE – snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Během dne občerstvení formou svačin, zmrzliny, pizzy, zákusků, tureckých palačinek (gözleme), půlnoční občerstvení. Obsluha na pláži a u bazénu (gözleme, ayran, ledová káva, ovoce, smoothies, vařená kukuřice, atd.). Neomezené množství nealkoholických a alkoholických rozlévaných nápojů včetně některých importovaných k dispozici 24 hodin.

Ubytování: hotel *****

Standardní dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny centrálně ovládanou klimatizací, telefonem, TV se satelitním příjmem, Wi-Fi (zdarma), minibarem (denně doplňován nealko nápoji a pivem) , setem pro přípravu čaje a kávy, koupelnou se sprchou, WC, fénem, trezorem (zdarma), balkonem.

Na vyžádání standardní pokoje s výhledem na bazén, rodinné pokoje se 2 oddělenými místnostmi a Swim Up pokoje s přístupem do bazénu a terasou na slunění.


Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta