Side - Seaden Valentine


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Písčitá pláž cca 200 metrů od hotelu, lehátka, slunečníky, plážové osušky a matrace zdarma. Hotel disponuje plážovým barem.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 3 a la carte restaurace (1x vstup zdarma, nutná rezervace předem) 5 barů, WiFi v celém areálu zdarma, 2 venkovní bazény, vnitřní bazén, SPA centrum, konferenční místnosti, prádelna, room service, obchody, noční klub.

Sport a zábava: Aktivity: Animační a večerní programy 6x týdně, živá hudba, aerobic, boccia, zumba, šipky, stolní tenis, kulečníky, stolní hry, plážový volejbal, basketbal, mini fotbal, vodní pólo, fitness, sauna, turecké lázně, masáže, potápění, vodní sporty na pláži za poplatek.

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Seaden Valentine: Novější hotel značky Seaden se nachází v letovisku Kumköy v oblasti Side. Tento hotel je jedinečný tím, že je pouze pro starší 16 let. Pokud chcete nerušenou dovolenou bez dětí a dětských hlučných animací, pak je tento hotel ideální právě pro Vás. Pláž je vzdálená jen 200 metrů od hotelu a je oceněna modrou vlajkou. Doporučujeme také pro svatební cesty. Vzdálenost od letiště zhruba 65 kilometrů. Centrum města Side je dostupné místní autobusovou dopravou.

Destinace: Side
za svou popularitu vděčí jednak své poloze na poloostrově lemovaném dlouhými písečnými plážemi, jednak unikátní syntéze antiky a současnosti. Už při vstupu do města Vás uchvátí antický amfiteátr a mohutné městské hradby. Procházka malebným rybářským přístavem vede kolem útulných restaurací k Athéninu a Apollónovu chrámu. Bavlníková pole stejně jako celoročně kvetoucí vegetace umocňují nádheru tohoto proslulého letoviska. Každý, kdo touží strávit nezapomenutelnou dovolenou na kouzelných písečných plážích, by měl prožít dovolenou právě v oblasti Side.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE – snídaně, pozdní snídaně, obědy, večeře formou bohatého bufetu. Přes den občerstvení formou svačin, zmrzliny, tureckých palačinek. Možnost občerstvení i přes noc (půlnoční polévka). Neomezené množství nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby 24 hodin.

Ubytování: hotel *****

Standardní pokoj je vybaven individuálně ovladatelnou klimatizací, SAT / TV, WiFi, minibarem (denně doplňován nealko nápoji a pivem) , setem pro přípravu čaje a kávy, trezorem (za poplatek), telefonem, koupelnou s vanou / sprchou, WC, fénem, balkonem.


Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu,služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta