Side - Hotel Sultan Of Dreams *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: V květnu 2013 nově otevřený hotel Sultan of Dreams se rozkládá na ploše 18000 m2. Skládá se ze dvou šestipatrových budov umístěných do krásné středomořské zahrady s bazény a nachází se přímo u pláže v letovisku Kizilot. Město Manavgat s možnostmi pro nakupování a zábavu cca 15 km. Historické město Side je vzdáleno cca 18 km. Mezinárodní letiště v Antalyi cca 90 km. K dopravě do dalších letovisek nebo měst můžete využít taxi nebo místní minibusy tzv. dolmuše.

Pláž: Dlouhá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelového resortu – lehátka, slunečníky, matrace a osušky jsou zdarma. Doporučujeme využít nabídku vodních sportů na pláži od místních poskytovatelů – za poplatek.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE – snídaně, oběd a večeře formou bufetu, pozdní snídaně, půlnoční občerstvení, 1 x za pobyt večeře v ala carte restauraci (nutná rezervace), během dne lehké občerstvení (káva, koláče, zmrzlina), místní rozlévané nealkoholické a alkoholické nápoje v místech a časech určených hotelem.

Ubytování: hotel *****

Vybavení: Hotel disponuje vstupní halou v hlavní budově s 24 hodinovou recepcí (možnost pronájmu trezorů či úschovy zavazadel), směnárnou, výtahy, hlavní restaurací, 2 a la carte restauracemi, 6 bary, tureckou kavárnou, obchodní pasáží (obchod se suvenýry, minimarket, klenotnictví, butik, služby fotografa, půjčovna aut), obchodním centrum s konferenční místností, společenskou místností s TV, knihovnou s čítárnou, kinem, internetovým koutkem, prádelnou, čistírnou, diskotékou, amfiteátrem. Lázeňské centrum nabízí masáže, relaxační místnosti, saunu, parní lázeň, turecké lázně, kosmetické procedury. V zahradě se nachází hlavní bazén, velký aquapark s celkem pěti tobogány, relaxační bazén, dětský bazén, sluneční terasa a snack pool bar - lehátka, slunečníky a osušky jsou zdarma. Pro sportovní aktivity je připraven tenisový kurt, multifunkční hřiště (volejbal, basketbal, minifotbal), herna (stolní tenis, šipky, kulečník, elektronické hry), lukostřelba a střelba ze vzduchovky, plážový volejbal, fitness centrum s tělocvičnou, potápěčské centrum či vodní sporty na pláži (jízda na banánu, vodní lyže, šnorchlování, potápění, šlapadla, kánoe). Pro děti je připraven mini klub (4-12 let), bazén a samostatný dětský se skluzavkou pro děti, hřiště, diskotéka, speciální dětské menu v restauraci a různé animační programy a soutěže během dne.

Vybavení pokojů: V hotelu je celkem 350 komfortně zařízených pokojů – standardní pokoje s možností 1 přistýlky jsou vybaveny vlastní koupelnou (sprcha či vana, toaleta, fén, toaletní potřeby), centrálně řízenou klimatizací, telefonem, sat TV, trezorem, minibarem, balkónem nebo terasou s výhledem do zahrady. Pokoje s výhledem na moře jsou za příplatek. Možnost rodinného pokoje na vyžádaní (za poplatek).


Cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu do Antalye a zpět dle vybraného odletového místa - Váhu odbavovaného zavazadla 20kg/os.- Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Transfer letiště - hotel - letiště- Ubytování na 7 nocí v uvedeném hotelu s uvedenou stravou- Služby česky hovořícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu- Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta)