Side - Adora Butique


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Menší hotel s rodinnou náladou a s láskou opečovávanou zahradou. Nabízí
ubytování v propojených bungalovech nedávno rekonstruovaných a velice pěkně udržovaných. Uprostřed komplexu je restaurace, dole najdete menší bazén a bar s posezením. Už jen pár dalších schodů a jste na pláži. Hotel je vhodný pro klienty, kteří ocení hotel tak říkajíc "na samotě".Do Side je to asi 20km, ale na nákupy můžete na nedaleký trh.

PLÁŽ

Písčitá pláž s lehátky a slunečníky zdarma. Krásné západy slunce vás lákají k delší procházce po pláži. Můžete mít i štěstí a potkat mořskou želvu při kladení vajíček nebo malá želvátka, která se snaží dostat do moře.

UBYTOVÁNÍ

Možnost ubytování ve dvoulůžkových pokojích. Větší pokoje mohou pojmout ještě dvě přistýlky. V pokojích je vlastní koupelna se sprchovým koutem, klimatizace, TV se satelitem, terasa.

STRAVOVÁNÍ

ALL INCLUSIVE - ,snídaně, obědy a večeře formou bufetu, odpolední káva se zákuskem, půlnoční polévka. Rozlévané nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby v časech 10:00 – 22:00.

VYBAVENÍ HOTELU

Recepce, WiFi ve společných prostorách hotelu a částečně i na pokojích. Restaurace s barem a automaty na horké nápoje, bar u bazénu, také s automaty, plážový bar, kde probíhá večerní program. Dětský koutek a možnost i jiného vyžití. Asi 15 minut od hotelu možnost větších nákupů, asi za 5 minut budete u menšího marketu.

Poloha: Turecká riviéra

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu,služby delegáta, pojištění CK proti úpadku