Istanbul - Hotel Hilton Garden Inn Golden Horn ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Eurovíkendy

Poloha: Tento komfortní hotel se nachází ve "Zlatém rohu", v jednom z nejdůležitějších míst Istanbulu. Jedná se o zaplavené říční údolí, které se na jihozápadě setkává s Bosporem a tvoří tak přírodní přístav, který po tisíce let nabízel ochranu řeckým, římským, byzantským, osmanským a jiným lodím. Ústí Zlatého rohu má zakřivený tvar a vlévá se do Bosporu přesně tam, kde se samotný Bospor vlévá do Marmarského moře. V okolí hotelu je k naleznutí množství obchodů a restaurací. Letiště Sabiha Gökcen je vzdáleno cca 47 km, náměstí Sultan Ahmet se známou Modrou mešitou cca 10 km a náměstí Taksim,velký bazar, Topkapi palác či palác Domabahce cca 7 km.

Poznámka: - Uvedená cena zájezdu obsahuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se může od této uvedené lišit, což Vám rádi ověříme po odeslání NEZÁVAZNÉ objednávky. Zájezdy jsou na vyžádání a zpětné potvrzení.Při následném potvrzení rezervace je zapotřebí kopie cestovních dokladů.

Stravování: snídaně

SNÍDANĚ

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Recepce 24 hod. denně, směnárna, restaurace a la carte, pokojová služba, konferenční místnost, fitness, obchod.

Vybavení pokojů: Luxusně zařízené pokoje jsou vybaveny klimatizací, vlastním sociálním zařízením, koupelnou se sprchovým koutem, fénem, SAT/TV, telefonem, minibarem, trezorem, Wi-Fi připojením, setem pro přípravu čaje a kávy a balkonem.


Cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu Praha – Istanbul (Sabiha Gokcen nebo Istanbul Airport) – Praha- Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Ubytování na 3 noci v uvedeném hotelu se snídaní- Transfer letiště – hotel - letiště- Pojištění proti úpadku CK- Pobytovou taxu

Cena nezahrnuje

  • Komplexní cestovní pojištění vč. pojištění storna zájezdu- Služby delegáta (pouze česká asistence na telefonu)