Bodrum - Xanadu Island


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: ultra all inclusivestrava: ultra all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Egejská Riviéra

Pláž: 2 soukromé menší písčité pláže, dvě dřevěné plata k ležení a 2 mola. Lehátka, slunečníky, matrace a osušky jsou zdarma. Na pláži se nachází plážový bar.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 2 a la carte – italská a egejská, 7 barů, kavárna, patisserie, diskotéka, noční klub, obchodní arkáda, bowling, kadeřnictví, 2x venkovní bazén, dětský bazén, krytý bazén, skluzavky, Spa centrum, miniklub, dětské hřiště, konferenční místnost.

Sport a zábava: Aktivity: Animační programy, stolní tenis, šipky, kulečník, plážový volejbal, tenisový kurt, squash, tenisový kurt, posilovna, dětské hřiště, mini fotbal, basketbal, turecké lázně, SPA centrum za poplatek, motorové vodní sporty (za poplatek), kurzy potápění (za poplatek).

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Xanadu Island: Luxusní hotelový komplex se nachází na soukromém poloostrově s výhledem na řecký ostrov Kos. Hotel má kouzelnou zahradu, nezapomenutelnou atmosféru a nabízí klientům díky své poloze téměř všechny pokoje s výhledem na moře. Doporučujeme všem klientům, kteří si chtějí užít opravdu luxusní dovolenou. Vzdálenost od letiště zhruba 60 kilometrů a od vesničky Akyarlar do 3 kilometrů.

Destinace: Skoro až soukromé pláže v malých zátokách s úžasně jemným pískem, voňavé borovicové lesy a olivové sady na kopečcích kolem. Městečka s nádechem řeckého pobřeží. Bílé domy a modré okenice, které prý nejsou původem z nedalekých ostrovů, ale přímo z Halikarnasu. Tak se původně nazýval Bodrum, město s bohatou historii, krásným přístavem, křivolakými uličkami, kde ztratíte pojem o čase a necháte se unést úžasnou místní trochu orientální atmosférou při smlouvání, užívání si výtečné turecké kuchyně nebo jen sledování reje kolem. Z oblasti Bodrumu se snadno dostanete i do slavného antického Effesu, kde můžete obdivovat Celsovu knihovnu, terasové domy, antické lázně a dokonce i dům pro lehké ženy. Není to ani tak daleko na Pamukkale a Hierapolis - slavné bílé terasy, které stále vytváří termální léčivá voda.

Poznámka: Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Stravování: ultra all inclusive

Ultra All Inclusive – snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu. Přes den možnost snacků, zmrzliny, palačinek. Možnost občerstvení i přes noc. Neomezené množství nealkoholických a alkoholických nápojů včetně některých importovaných 24 hodin.

Ubytování: hotel *****

Coutryard suite s možností až dvou přistýlek jsou vybaveny individuálně ovladatelnou klimatizací, telefonem, SAT / TV, WiFi zdarma, minibarem (denně doplňován nealkoholickými nápoji), koupelnou s vanou / sprchovým koutem, WC, fénem, trezorem zdarma, balkonem nebo terasou. Ubytování za příplatek: Romace suite – prostornější, doporučujeme zamilovaným párům nebo svatebním cestám, větší komfortnější, vybaveny vířívkou; Sunset suite – oddělené ložnice; dále možnost ubytování v Elegance Suite, Lavender Suite nebo Manor House Suite.


Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku
  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta
  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta