Bodrum - Lujo Art & Joy


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: ultra all inclusivestrava: ultra all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Egejská Riviéra

Pláž: Krásná písčitá pláž s bílým pískem je rozdělena na 3 části, hlavní, relaxační a pláž pouze pro dospělé. Plážové osušky, lehátka, slunečníky a matrace zdarma. Baldachýn za poplatek.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 7 a la carte restaurací (turecká, rybí, italská, asijská, japonská – zdarma, steak house a sushi za poplatek) 10 barů, kavárna, patisserie, WiFi na recepci zdarma, 3 venkovní bazény, 1 dětský bazén, aquapark, miniklub, dětské hřiště, skluzavky, SPA centrum, konferenční místnost.

Sport a zábava: Aktivity: Animační a večerní programy, boccia, šipky, stolní tenis, tenis, basketbal, kulečníky, stolní hry, plážový volejbal, fitness, sauna, turecké lázně, jóga, pilátes, masáže, potápění, vodní sporty na pláži za poplatek.

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Lujo Art & Joy: Nový luxusní hotel přímo na pláži s krásným výhledem na krajinu, určený pro velmi náročnou klientelu se nachází v oblasti Güvercinlik, asi 15 kilometrů od letiště Bodrum. Hotel se pyšní velmi kvalitním servisem, výborným jídlem a zábavou pro celou rodinu, obrovský miniklub a vlastní výrobna čokolády. Dalším velkým benefitem hotelu je část pouze pro dospělé Indigo Club, která nabízí i vlastní pláž.

Destinace: Skoro až soukromé pláže v malých zátokách s úžasně jemným pískem, voňavé borovicové lesy a olivové sady na kopečcích kolem. Městečka s nádechem řeckého pobřeží. Bílé domy a modré okenice, které prý nejsou původem z nedalekých ostrovů, ale přímo z Halikarnasu. Tak se původně nazýval Bodrum, město s bohatou historii, krásným přístavem, křivolakými uličkami, kde ztratíte pojem o čase a necháte se unést úžasnou místní trochu orientální atmosférou při smlouvání, užívání si výtečné turecké kuchyně nebo jen sledování reje kolem. Z oblasti Bodrumu se snadno dostanete i do slavného antického Effesu, kde můžete obdivovat Celsovu knihovnu, terasové domy, antické lázně a dokonce i dům pro lehké ženy. Není to ani tak daleko na Pamukkale a Hierapolis - slavné bílé terasy, které stále vytváří termální léčivá voda.

Poznámka: Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Stravování: ultra all inclusive

ULTRA ALL INCLUSIVE: snídaně, pozdní snídaně, obědy, a večeře formou a la carte (výběr z menu), některé restaurace nabízí i možnost bufetu, během dne bohatý snack (výběr z menu), sendviče, kebab, hamburgery, pizza, turecké speciality, káva, čaj, sušenky, cukrárna, zmrzlina, výběr ze zákusků, jogurtů a čokolády, výrobna čokolády přímo v hotelu, Pablo Esco bar – výběr z prémiových značek alkoholických nápojů, prodej cigaret, ostatní bary nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby i kvalitní importované rozlévané 24 hodin.

Ubytování: hotel *****

Pokoj superior s možností jedné přistýlky disponuje individuálně ovladatelnou klimatizací, 2 x LCD televizorem, WiFi, minibarem (nealkoholické nápoje a snack, denně doplňován), setem pro přípravu kávy, telefonem, župany, pantoflema, žehlícím prknem a žehličkou, trezorem, balkonem nebo terasou. Pokoje za příplatek – Terrace pokoje, Lagoon pokoje, pokoje Indigo Club (pouze pro starší 16 let), rodinné pokoje a rodinné suity.


Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku
  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta
  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta