Belek - Papillon Ayscha


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: ultra all inclusivestrava: ultra all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Turecká riviéra

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Papillon Ayscha: Luxusní resort patří do špičkové řady hotelové sítě Papillon, která je zárukou velmi kvalitních služeb na vysoké úrovni. Resort je citlivě zasazen do místního prostředí a obklopen rozkvetlou zahradou. Leží přímo u krásné písčité pláže v srdci letoviska Belek. Doporučujeme všem věkovým kategoriím, ale hlavně rodinám s dětmi. Vzdálenost od centra Belek 4 km, od letiště v Antalyi 25 km.
PLÁŽ
Písečná pláž přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky, matrace a osušky zdarma, plážový bar.
UBYTOVÁNÍ
Moderní dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek, jsou vybaveny klimatizací, telefonem, SAT/TV, wifi (zdarma), minibarem (denně doplňován nealko a pivem), trezorem (zdarma), setem na přípravu kávy a čaje, koupelnou s vanou/sprchou, WC, fénem, terasou nebo balkonem. Na vyžádání Select vilky, Executive pokoje a suity.
STRAVOVÁNÍ
ULTRA ALL INCLUSIVE – snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bufetu, dětský bufet, dietní bufet. Během dne bohaté občerstvení, rozlévané nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby a vybrané importované alkoholické nápoje lze čerpat 24 hodin denně. Džus z čerstvého ovoce zdarma u snídaně.
VYBAVENÍ
Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 5 restaurací a´la carte (mexická, italská, turecká, rybí, asijská – jednou za pobyt návštěva jedné z restaurací zdarma, rezervace nutná), 5 barů, snack bar, patisserie, wifi v areálu hotelu zdarma, obchodní arkáda, minimarket, kadeřnictví, diskotéka, 5 bazénů, vnitřní bazén, dětský bazén, menší aquapark, miniclub, teens club, dětské hřiště, spa centrum (masáže za poplatek).
AKTIVITY
Animační programy pro děti i dospělé, večerní programy, 2 tenisové kurty (výbava a osvětlení za poplatek), stolní tenis, plážový volejbal, basketbal, fitness, sauna, vířivka, turecké lázně, střelba ze vzduchovky, boccia, kánoe, šlapadla, šipky. Kulečník, bowling, salon krásy, minifotbal, vodní sporty na pláži (vše za poplatek).

Destinace: Belek
je mladé, rychle se rozvíjející rekreační letovisko Turecké riviéry. Svým návštěvníkům nabízí romantické písečné duny a vonné piniové háje, na kilometry se táhnoucí pláže lákající k dlouhým procházkám. V oblasti Beleku se nacházejí luxusní hotely pro náročné klienty, kteří chtějí strávit dovolenou na klidném místě a zároveň největší a nejluxusnější golfová hřiště s veškerým zázemím a komfortem. V roce 2008 bylo nově otevřeno golfové hřiště Nick Faldo, které patří mezi nejlepší a nejkrásnější na světě. Belek je i unikátní přírodní oblastí.

Poznámka: Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu,služby delegáta, pojištění CK proti úpadku
  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu,služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta
  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta