Belek - Limak Atlantis


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: ultra all inclusivestrava: ultra all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Písečná pláž přímo u hotelu oceněná modrou vlajkou. Lehátka, slunečníky, plážové osušky a matrace zdarma. Plážový bar a molo.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 5 ala carte restaurace (za poplatek - nutná rezervace) 4 bary, kavárna, wifi na recepci a v pokojích zdarma, 2 venkovní bazény, dětské bazény,krytý bazén, menší aqua park, miniklub, dětské hřiště, skluzavky, SPA centrum, konferenční místnosti, prádelna, room service, obchodní arkáda, disko, lékař.

Sport a zábava: Aktivity: Bohaté animační a večerení programy pro děti i dospělé, taneční párty, živá huda, boccia, aerobic, vodní gymnastika, šipky, stolní tenis, basketbal, kulečníky, bowling, stolní hry, plážový volejbal, mini fotbal, vodní pólo, mini klub, fitness, sauna, turecké lázně, masáže, potápění, vodní sporty na pláži za poplatek.

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Limak Atlantis: Nedávno zrekonstruovaný, oblíbený resort značky Limak, se nachází na vlastní písečné pláži oceněné modrou vlajkou v oblasti Belek. Resort obklopený kouzelnou zahradou nabízí svým klientům služby na velmi vysoké úrovni a bohatý animační program jak pro děti tak pro dospělé. Dále hotel disponuje menším moderním aquaparkem. Doporučujeme náročnějším klientům a rodinám s dětmi. Centrum vesnice Belek cca 7 km. Letiště vzdáleno 45 km.

Destinace: Belek
je mladé, rychle se rozvíjející rekreační letovisko Turecké riviéry. Svým návštěvníkům nabízí romantické písečné duny a vonné piniové háje, na kilometry se táhnoucí pláže lákající k dlouhým procházkám. V oblasti Beleku se nacházejí luxusní hotely pro náročné klienty, kteří chtějí strávit dovolenou na klidném místě a zároveň největší a nejluxusnější golfová hřiště s veškerým zázemím a komfortem. V roce 2008 bylo nově otevřeno golfové hřiště Nick Faldo, které patří mezi nejlepší a nejkrásnější na světě. Belek je i unikátní přírodní oblastí.

Stravování: ultra all inclusive

ULTRA ALL INCLUSIVE – snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu. Přes den možnost rozmanitého občerstvení formou svačin, zmrzliny, tureckých palačinek, dortíku, wafflí. Možnost občerstvení i přes noc. Neomezené množství nealkoholických a alkoholických nápojů včetně některých importovaných 24 hodin.

Ubytování: hotel *****

Standardní pokoj s možností přistýlky je vybaven individuálně ovladatelnou klimatizací, TV/SAT, minibarem (zdarma, denně doplňován nealko nápoji a pivem) , setem pro přípravu čaje a kávy, trezorem, telefonem, Wi-fi, koupelnou s vanou/sprchou, WC, fénem, balkonem. Na vyžádání rodinný pokoj s 2 oddělenými ložnicemi nebo pokoj pro handicapované.


Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu,služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta