Antalya - Titanic Beach Lara


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: ultra all inclusivestrava: ultra all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Písčitá pláž s pozvolnějším vstupem do moře přímo u hotelu. Na pláži je k dispozici i molo, které lze využít ke slunění. Lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, 3 a´la carte restaurace (turecká, italská a rybí), snack restaurace na pláži, 5 barů, 2 bary u bazénu, obchodní pasáž, konferenční místnost, minimarket, menší obchůdky, kavárna, cukrárna, 4 krásné velké venkovní bazény, vodní park se skluzavkami, dětský bazén s pirátskou lodí, vnitřní bazén, kadeřnictví, wi-fi na recepci zdarma.

Sport a zábava: Aktivity: Bohaté denní i večerní animační programy pro děti i dospělé, tematické večery, miniklub, dětské hřiště, posilovna, sauna, plážový volejbal, lekce tance, kino, basketbal, stolní tenis, tenis, vodní gymnastika, lukostřelba, bowling, biliard, vodní sporty a masáže za poplatek.

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Titanic Beach Lara: Luxusní resort oblíbené značky TItanic (tento hotel je právě ve stylu světově známé výletní lodi Titanic) pyšnící se nejen fascinující architekturou ale i nadstandardními službami a nádhernou zahradou. Nachází se v letovisku Lara. Blízkost centra, nákupních možností a klubů je jen jednou z předností. Samotný resort vyniká díky skvělé vybavenosti pro rodiny s dětmi a velmi chutné kuchyni. Doporučujeme všem věkovým kategoriím a však hlavně rodinám s dětmi. Resort uspokojí na náročné klienty. Centrum města Antalye je vzdáleno přibližně 15km, dostupné místní dopravou. Letiště je vzdáleno pouhých 10 km.

Destinace: Antalya
je dnes hlavním městem Turecké riviéry a jedním z nejkrásnějších měst vůbec. Najdete zde množství antických památek, pulzující přistav, palmami lemované moderní ulice, proslavené pláže, vynikající rybí restaurace i typické orientální bazary, kde zaručeně nakoupíte jen to nejlepší a nejčerstvější zboží. Samozřejmostí je spousta obchodů s ručně vázanými koberci a kvalitními koženými výrobky špičkové kvality.

Poznámka: Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Stravování: ultra all inclusive

ULTRA ALL INCLUSIVE – snídaně, obědy a večeře formou pestrého bufetu, pozdní snídaně, noční občerstvení, dětský bufet, 1x za pobyt večeře v a´la carte restauraci zdarma (nutná rezervace předem), během dne pestré občerstvení formou svačin, turekých palačinek, bugerů, zmrzlin, zákusků. Neomezená konzumace místních alkoholických, vybraných importovaných alkoholických a nealkoholických nápojů, kterou lze čerpat 24 hodin denně.

Ubytování: hotel *****

Komfortně zařízené a prostorné dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny klimatizací, koupelnou, fénem, TV/SAT, minibarem, trezorem, konvicí, setem na přípravu kávy a čaje, balkonem nebo terasou. Pokoje s výhedem na moře za příplatek. Rodinné pokoje a suite na vyžádání.


Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu,služby delegáta, pojištění CK proti úpadku
  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu,služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta
  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta