Alanya - Numa Bay Exclusive


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Destinace

Alanya
se nachází ve východní části Turecké riviéry a uchvátilo svým půvabem i samotnou Kleopatru. Je to velice oblíbené historické letovisko, dříve sídlo pirátů, dnes oblast, kde se o Vás postarají jako nikde jinde. Místy hrubší písek, podle pověsti dovezený až z dalekého povodí Nilu, pečuje o chodidla unavených turistů. Zvláště je pak oblíbená Kleopatřina pláž, která se může pyšnit oceněním modré vlajky Evropské unie za spokojenost návštěvníků. Asi stominutový transfer z letiště je ukončen pohledem na město, kterému už z dálky dominuje mohutná středověká pevnost, z jejichž širokých bašt se otevírá pohled na překrásnou Kleopatřinu pláž. Zachovalé hradby měřící až šest kilometrů svádí pohledy turistů hlavně v noci. Čisté pláže, noční život v přístavu, výhodné nákupy v orientálních bazarech, plavba člunem v krápníkových jeskyních, to vše je důvod, proč poznat Alanyi. Beznadějně zamilovaný Antonius daroval tuto část země Kleopatře jako svatební dar. Věřte, že i Vám přinese Alanya něco, na co se nezapomíná.

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Pěkná písečná pláž přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma. Plážový bar v ceně all inclusive.

UBYTOVÁNÍ

Dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek jsou vybaveny klimatizací, TV/SAT, minibarem (zdarma denně doplňován), rychlovarnou konvicí s kávou a čajem (zdarma), wifi, trezorem, koupelnou s vanou/sprchou, fénem. Možnost ubytování v rodinných pokojích až pro 4 osoby.

STRAVOVÁNÍ

ULTRA ALL INCLUSIVE – snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Během dne občerstvení, zmrzliny, sladké pečivo, palačinky, vafle, sendviče, čerstvé ovoce a půlnoční svačiny. Neomezené množství rozlévaných nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby a vybraných importovaných nápojů 24 hodin denně.

VYBAVENÍ

Vstupní hala s recepcí, wifi připojení v areálu hotelu a na pokojích (zdarma), hlavní restaurace, 3 a´la carte restaurace (barbeque, asijská, rybí restaurace za poplatek), několik barů, venkovní bazén, relaxační bazén (pouze pro starší 16 let), vnitřní bazén, aquapark, miniklub, herna, spa centrum,vířivka, fitness centrum, diskotéka.

AKTIVITY

Sauna, turecké lázně, masáže (za poplatek), pára, vířivka, animační programy pro děti a dospělé, plážový volejbal, salon krásy, kadeřník, menší nákupní třída v hotelu, miniklub, vodní sporty na pláži (za poplatek).

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Numa Bay Exclusive: Luxusní rodinný hotel je umístěn přímo na písečné pláži v oblasti Turkler. Nákupní možnosti jsou k dispozici v hotelu. Centrum města Alanya je vzdáleno 17 km od hotelu, kam se dostanete místní dopravou. Letiště v Antalyi cca 98 km.

Poznámka: Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu,služby delegáta, pojištění CK proti úpadku
  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu,služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta