Alanya - Hotel Mesut ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel se nachází v oblasti Alanya, cca 130 km od letiště a pouhé cca 2 km od centra města. Od pláže hotel dělí místní komunikace a pěší promenáda vedoucí do města. Hotel leží cca 50 m od písčité pláže.

Pláž: Hotel se nachází cca 50 m od písečné pláže. Slunečníky, lehátka a vodní sporty za poplatek.

Vybavení: Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, střešní restaurace, bar u bazénu a lobby bar, bazén s dětskou částí, SPA centrum.
Zdarma: Slunečníky a lehátka u bazénu.
Za poplatek: Internetový koutek, turecké lazně, sauna.

Doporučujeme: Tento hotel je dobrou volbou pro klienty, kteří chtějí být nedaleko centra města, do kterého se dostanou městskou dopravou nebo příjemnou procházkou po promenádě podél moře. Budete tak na dosah městského života, který oceníte při nákupování, ochutnávání místních kulinářských specialit, ale také při výletech za historií do staré části města.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 30. 8. 2021. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 30. 8. 2021.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Stravování: all inclusive

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně od 7:30 do 10:00 h, obědy od 12:30 do 14:00 h a večeře od 19:00 do 21:00 h) v hlavní hotelové restauraci, odpolední občerstvení od 16:00 do 17:00 h, neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování: hotel ****

Pokoje s balkonem a sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem, trezorem (za poplatek) a minibarem. Možnost jedné přistýlky. Maximální obsazenost nebo tři dospělí.